13 квітня 2022, 08:04

Березовець назвав ще одну людину, яку буде заарештовано після Суркова

Напередодні у РФ заарештували Суркова. Тепер черга може дійти й до Кадирова.

Березовець назвав ще одну людину, яку буде заарештовано після Суркова

Тарас Березовець заявив, що Сурков був дуже близькою до Кадирова людиною. Саме вони займалися розподілом фінансів, які Кремль виділяв на Донбас.

Експерт заявив, що Суркову у РФ інкримінують розтрату коштів, які Москва виділяла для Донбасу, починаючи з 2014 року, інформує "Український Діалог".

Через Суркова проходили великі суми грошей на фінансування "ДНР" і "ЛНР". Оскільки він був близьким до Кадирова, то не виключено, що обидва вони нажилися на цьому. Це пояснює той факт, що останнім часом глава Чечні виглядає пониклим, саме тому Кадиров у кожному своєму новому відео показує лояльність до Кремля, заявляючи про швидке взяття Києва.

Березовець просить звернути увагу на арешт Суркова. Не виключено, що якщо навіть Кадирова не заарештують, то він матиме великі проблеми з Путіним.

З кожним новим днем в оточенні президента РФ знаходиться все більше людей, які не погоджуються з його політикою. Це на руку Україні та дуже погано може закінчитися для самого Путіна.

Арестович також погоджується з тим, що якщо заарештували Суркова, то у РФ планується "велика чистка".

Раніше ми повідомляли, що 11 квітня російський опозиційний політик Пономарьов повідомив про арешт у РФ Владислава Суркова.

Нагадаємо, на думку Невзорова, саме Сурков був тією людиною, яка пудрила Путіну мізки, розповідаючи про Донбас і про те, що жителі регіону чекають на прихід російської армії.

Автор: Тарас Березовец

Останні новини