11 квітня 2022, 14:36

Ексголова штабу Навального Волков розповів, як Путін втратить владу

Володимира Путіна дотисне його оточення, скинувши з президентського крісла.

Ексголова штабу Навального Волков розповів, як Путін втратить владу

У Росії висловили думку про те, як глава Кремля втратить владу у РФ.

Визнаного світовим суспільством військовим злочинцем Володимира Путіна не вдасться "змести кількома великими маршами протесту", як припускали деякі. Втім, і російське суспільство не надто групується проти війни РФ в Україні.

До повалення режиму призведуть інші обставини.

Свою думку щодо цього висловив колишній голова штабу Навального Леонід Волков в інтерв'ю об'єднанню німецьких видань Redaktionsnetzwerk Deutschland.

У поваленні Путіна безпосередню участь візьме його оточення.

Представник російської опозиції вважає, що більшість політичної й економічної еліти у Москві була проти війни. Багато хто був навіть шокований, коли Путін віддав наказ про вторгнення.

План президента РФ в Україні провалився, жодного військового прогресу немає, армія РФ просто бомбардує міста, до того ж "західні санкції тягнуть униз всю Росію в економічному плані". Під ударом опинилися всі: від олігархів і чиновників вищого кола до звичайних росіян, які шоковані цінами на низку товарів.

На думку Волкова, ці два фактори посилюють тиск на Путіна з боку московської еліти та зрештою коштуватимуть йому посаду глави Кремля.

Нагадаємо, ексрадник Путіна Андрій Ілларіонов назвав спосіб зупинити Росію у війні з Україною. За його словами, Захід може використати "дуже ефективний інструмент".

Раніше російський політтехнолог Станіслав Бєлковський назвав політика, який замінить Путіна після поразки в Україні.

Автор: Сеть

Останні новини