6 квітня 2022, 19:33

"Покотиться каток нашої капітуляції", – Стрєлков визнав, що Україна має більше шансів перемогти у війні

Без загальної мобілізації, яку Кремль боїться оголосити, Росія не має шансів на перемогу у війні з Україною, впевнений Ігор Стрєлков.

"Покотиться каток нашої капітуляції", – Стрєлков визнав, що Україна має більше шансів перемогти у війні

Росія зазнає тяжких втрат у війні з Україною. Якщо не буде оголошено загальну мобілізацію, РФ чекає нищівна поразка та капітуляція.

З таким прогнозом виступив на своєму каналі у Telegram російський диверсант Ігор Стрєлков (справжнє прізвище Гіркін), який брав участь в окупації Криму та Донбасу.

Він знав, що Україна має шансів на перемогу у війні більше.

"Без мобілізації, зокрема економіки, цю війну виграти РФ не зможе. Ніяк! А ось Україна зможе, тому що вона мобілізацію проводить, а зброї їй дадуть скільки завгодно", – констатував диверсант ФСБ.

Він підтвердив інформацію про те, що зараз РФ намагається приховано мобілізувати на війну з Україною контрактників. З огляду на все серйозних успіхів у цьому немає.

"Заллють кілька десятків тисяч людей, але цього дуже мало", – повідомив Стрєлков-Гіркін.

Зазначив він і про те, що РФ через дефіцит кадрів кидає у бійню ненавчених військових і навіть цивільних. Це призводить до тяжких втрат.

"Дуже показова у цьому відношенні мобілізація на Донбасі (примусове залучення до війни цивільних у невизнаних "Л/ДНР" – ред.). Поставили у стрій людей, які не знали, з якого боку заряджати автомат. Та ще їх озброїли трьохлінійками (застарілі гвинтівки Мосіна, які у Росії почали використовувати у 1891 році – ред.)... Не знайшли автоматів для озброєння! Видали радянські старі каски, ватники, штани... І цих людей відразу почали вводити у бій ... Якщо те саме робитимуть із російськими контрактниками, результат буде такий самий! Великі втрати без результату", – розповів диверсант.

Він запевнив, що Китай Росії, яка програє війну, не допомагатиме.

"Підтримувати штани нашим генералам, які, як з'ясувалося, воювати не вміють від слова "зовсім"... Китай не буде", – запевнив Стрєлков.

Тим часом, уточнив він, Захід продовжить тактику "добивання" Росії, посилюючи санкції.

"Якщо зараз вони якусь рамкову угоду підпишуть, припинять вогонь і почнуть відведення військ, все! З цього моменту покотиться каток нашої капітуляції", – констатував Стрєлков.

Раніше Стрєлков визнав, що повномасштабна війна проти мирної України була великою помилкою Кремля.

Ми також писали, що диверсант різко розкритикував планування та реалізацію "спецоперації" російських військ в Україні.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію.

Підпишіться на наш телеграм-канал

Автор: Сеть

Останні новини