5 квітня 2022, 18:56

Куди насправді зникав Шойгу – Невзлін розкрив головну таємницю: "Путіну збрехали"

Зникнення міністра оборони РФ Сергія Шойгу у розпал війни з Україною пов'язане, ймовірно, з дефіцитом ракет у російської армії.

Куди насправді зникав Шойгу – Невзлін розкрив головну таємницю: "Путіну збрехали"

Чутки про те, що голова Міноборони РФ зник наприкінці березня через хворобу, не відповідають дійсності. Насправді міністр таємно залишав Росію.

Такими відомостями поділився з Ізраїлю російський бізнесмен, екскерівник "ЮКОСу" та затятий противник путінського режиму Леонід Невзлін в інтерв'ю журналістці Юлії Латиніній. Він посилається на інформовані та високопоставлені джерела у вищих ешелонах влади у РФ.

Невзлін, який особисто знайомий із Шойгу, дуже невтішно висловився про розумові здібності голови Міноборони РФ. Він запевнив, що Шойгу не є ключовою фігурою у війні проти України.

"Шойгу я знаю давно... Він нічого розробляти не вміє, крім як (робити  ред.) відкати від фінансування... Думаю, його роль невисока", – сказав бізнесмен.

За його даними, Шойгу зникав, тому що їздив за кордон випрошувати ракети для продовження війни з Україною. Першим пунктом став Китай, але там російський міністр, ймовірно, отримав категоричну відмову.

"За відомостями різних і надійних джерел, він їздив просити ракети... Вони закінчувалися, оскільки російські заводи стоять і нічого зробити не можуть... Путіну (президенту РФ  ред.) збрехали. Насправді там 70-80% імпорту у начинці цих ракет. Наскільки я знаю, він домовився з корейцями (КНДР – ред.)” – розповів Невзлін.

Він уточнив, що ракети північнокорейського диктатора Кім Чен Ина, попередньо, сумісні із системами ЗС РФ. Проте повною мірою розв'язати проблему дефіциту Шойгу, швидше за все, не вдалося.

"Не знаю, які арсенали у Північної Кореї, але, думаю, навіть якщо їх всі випатрати, надовго не вистачить за такої стійкості України", – повідомив бізнесмен.

Нагадаємо, за даними Грозєва, Шойгу міг ховатися у бункері від ймовірних ракетних ударів НАТО.

Ми також писали, що керівництво України потролило Шойгу за масштабну корупцію в армії РФ.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Сеть

Останні новини