30 березня 2022, 15:06

”Битимуть з-за кожного куща”, – Гіркін прогнозує солдатам РФ пекло в Україні вже через місяць

Вже через місяць війни в Україні становище окупаційних російських військ дуже ускладниться через появу "зеленки", повідомив диверсант Ігор Стрєлков.

”Битимуть з-за кожного куща”, – Гіркін прогнозує солдатам РФ пекло в Україні вже через місяць

Російська армія, швидше за все, повторить в Україні ганебну поразку Радянсько-фінської війни 1939-1940 років. Становище угруповань стане критичним вже за місяць.

Про це відверто розповів офіцер ФСБ РФ, диверсант Ігор Стрєлков (Гіркін) в інтерв'ю російському пропагандисту Максиму Калашникову. Уривок доступний на Telegram-каналі "Український Діалог".

Найважча ситуація, за словами Гіркіна, буде в угруповань ЗС РФ, які Кремль кинув на суїцидальні місії із захоплення Києва та Чернігова.

"Нехай я побуду зрадником батьківщини та запроданцем, але я скажу правду... Наше угруповання, яке діє на правому березі Дніпра у районі Гостомель  Буча  Ірпінь, зав'язло у міській забудові, зав'язло у лісисто-болотистій місцевості. Після того, як ця лісисто-болотиста місцевість розпуститься через місяць, його битимуть з-за кожного куща... Нашим військам доведеться скорочувати там лінію фронту, відтягувати частини... Те саме стосується Чернігова", – заявив Стрєлков.

Він уточнив, що повне виведення російських військ від української столиці стане "позориськом" і свідченням поразки Росії.

Загалом, за даними Стрєлкова, Росія повторює провальну тактику Радянсько-фінської війни.

"Немає жодної контрольованої території від Чернігова до Сум. Там є вузькі витягнуті "апендикси" вздовж доріг і дорожніх розв'язок, що ведуть до Києва. Між цими "апендиксами" територія не контролюється! Ані Суми, ані Чернігів не блоковані військами... У цій ситуації з настанням незабаром "зеленки" з урахуванням, що Україна масовано нарощує кількість живої сили, ці "апендикси" будуть настільки вразливі, що може повторитися ситуація з фінською кампанією, тоді наші війська перлися, щоб перерізати Фінляндію навпіл, а у результаті значно менші сили фінів просто порізали ці частини на шматочки та знищили", – нагадав російський диверсант.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Стрєлков визнав високий професіоналізм ЗСУ й очікує нищівної поразки російської армії на Донбасі.

Ми також писали, що Стрєлков напророкував РФ втрату Курил та інших спірних територій після поразки у війні з Україною: "Шляху назад немає".


Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Сеть

Останні новини