21 березня 2022, 16:45

"Божевільний лідер", – Дмитро Гордон звернувся до білоруських військових, озвучивши перспективи

Відомий телеведучий чітко і ясно пояснив білорусам, що на них ніхто не чекає в Україні, хіба що армія, яка стріляє на ураження.

Дмитро Гордон вирішив донести інформацію до тих білоруських чоловіків, яких готують воювати проти українського народу. Своє звернення відомий не тільки у своїй країні, а й за її межами журналіст озвучив в інтерв'ю у новинному марафоні на телебаченні.

Відеозвернення до білорусів Дмитро Гордон опублікував на своїй сторінці в Instagram.

На запитання телеведучого у прямому етері про те, хто такий Лукашенко та що можна його вважати "маленьким фашистиком", знаменита медійна особистість відповів таке: "Лукашенко  людина, яка давно вижила з розуму. Це чистий негідник, це теж фашист, він не "маленький фашистик", він  фашист. Людина, яка підім'яла під себе прекрасний миролюбний народ Білорусії".

Далі Дмитро Гордон впевнено припустив, що найближчим часом Лукашенко намагатиметься довести Путіну свою відданість, перекинувши свої війська на територію України "через Волинь і через Рівненську область".

"Дорогі білоруси, як тільки ваш божевільний лідер кине вас воювати з українцями, перейшовши кордон, одразу здавайтеся. Навіть не йдіть до нас, здавайтеся одразу. Вам забезпечать прекрасне існування. Хто захоче стати громадянами ЄС, будуть громадянами ЄС. Хто захоче воювати проти Лукашенка, ми вам дамо зброю", – звернувся до білорусів улюбленець мільйонів телеглядачів.

Дмитро Гордон у деталях описав можливі наслідки для тих, хто все ж таки ризикне воювати проти України. Журналіст нагадав, що тепер у нас є достатньо сучасної зброї, щоб дати відсіч ворогам, а, отже, краще здатися у полон відразу.

Публікація виявилася дуже актуальною, оскільки її за 2 години переглянуло понад 100 тисяч людей, які залишили багато різних коментарів під нею.

"Браво!!! Гарно сказано!!!

Господи, бережи Україну!

Він уже викопав собі могилу! Його нічого не врятує! Міжнародний трибунал незабаром!

Слава Україні!

Лукашенко буде слухати Путіна, бо він  його пішка".

Раніше Дмитро Гордон звернувся до українців, дуже розлютивши росіян.

Ми повідомляли, що Дмитро Гордон "передав привіт" владі Росії від одеситів.

Нагадаємо, як Дмитро Гордон висловився про Володимира Зеленського на ізраїльському телеканалі.


Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава ЗСУ! Слава Україні! Разом ми  СИЛА!

❗️ Патреон  https://www.patreon.com/Ukraine365

❗️ Paypal  ukraine365news@gmail.com

❗️ Карта банку  5168742727446407 (гривня)

Останні новини