14 березня 2022, 09:05

Доктор Комаровський озвучив три можливі сценарії створення "ХНР" в Україні

У прагненні морально підтримати українців головний педіатр країни вкотре зумів підібрати потрібні слова.

Доктор Комаровський озвучив три можливі сценарії створення "ХНР" в Україні

Спершу у своєму щоденному вечірньому зверненні Євген Комаровський заговорив про серйозні речі, що відбулися за день. Але потім вирішив трохи розрядити обстановку та поміркував про наболілі теми з гумором.

Відеозвернення до українців доктор Комаровський опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Розмови навколо "Херсонської народної республіки". Що вони намагаються провести якийсь референдум. Я думаю, що вони пішли неправильним шляхом", – так почав свої роздуми на злободенну тему знаменитий лікар.

"У принципі, "ХНР" в Україні можлива у трьох варіантах. Один неможливий у принципі  це "Хмельницька народна республіка", бо це буде анклав, оточений недружніми "республіками"", – хоч і не дуже весело, але пожартував доктор Комаровський.

""Харківська народна республіка", мабуть, теж "ХНР", але там уже вони доденацифікувалися до такого ступеня, що місто-герой Харків вам таку республіку влаштує", – так в іронічній формі озвучив інший варіант можливого "створення ХНР" в Україні відомий педіатр.

"А ось "ХерНР"  це, у принципі, звучить неправильно, тому, думаю, що х-р ви отримаєте, а не "ХНР". Тож робіть правильні висновки: не з того міста ви почали республіки робити", – грізно та впевнено висловився на цю тему Євген Комаровський, цього разу звертаючись до росіян.

"Хто, як і раніше, вважає, що Росія проводитиме спецоперацію, що Путін  "визволитель", має негайно відписатися", – на завершення своєї промови сказав авторитетний український медик.

"А для всіх моїх: Слава Україні! Ми переможемо! Завтра ми обов'язково зустрінемося!" – з усмішкою на вустах підсумував сказане вище та попрощався з українцями лікар Комаровський.

Раніше доктор Комаровський сказав правду й озвучив перспективи в інтерв'ю Наталі Влащенко.

Ми повідомляли, що доктор Комаровський жорстко розкритикував бездіяльність влади США.

Автор: Евгений Комаровский

Останні новини