28 лютого 2022, 10:10

"Ми – країна-агресор", – Собчак різко відповіла Скабєєвій про безчинства, які творить Росія

Ведуча Ксенія Собчак на передачі "60 хвилин" заткнула ведучих і висловилася з приводу внутрішніх проблем Росії, а також Путіна в цілому.

"Ми – країна-агресор", – Собчак різко відповіла Скабєєвій про безчинства, які творить Росія

В одному з випусків передачі "60 хвилин" журналістка й екскандидат у президенти РФ Ксенія Собчак різко висловилася щодо ситуації у країні, про Крим та Путіна. Весь час Скабєєва та Попов намагалися перебити Ксенію, але вона не дозволила цього зробити та розповіла про все.

Відео було опубліковано у Facebook Prime Video, під яким миттєво набралося безліч переглядів, лайків і коментарів на підтримку слів Собчак.

Ксенія висловилася прямо про те, через що у Росії проблеми.

"Нас не чекають у Європі, нам не видають візи, тому що ми  країна-агресор! Чому ви хочете, щоб ми були країною, яка окопається та відстрілюватиметься від усіх? Ви кажете за НАТО, що вони небезпечні, але ж вони жодного разу не намагалися на нас напасти!" – каже Собчак.

"А ви хочете, щоб вони спробували?" – провокував ведучий.

"Та чому ви вважаєте, що це має статися? Ми самі на сьогоднішній момент є агресорами у світі! Ми захоплюємо чужі території, порушуючи міжнародні договори! Ми ведемо війни у чужих країнах!" – продовжує Ксенія.

"Добре, а куди подіти Крим, якщо Ксенія Собчак стане президентом?" – вирішила зіронізувати ведуча.

"А навіщо його кудись подівати? Там живі люди! Їх не можна кудись подіти! Все, що там сталося, фальшиве голосування, та воно не може бути з одним питанням!" – відповіла Собчак.

Далі ведучий Попов вирішив змінити тему та поставити питання щодо руйнування статуй героям війни у Польщі та поцікавився у Ксенії, як Росія має на це реагувати.

"Послухайте, ну правда, мені здається, що останнє, на що ми зараз повинні реагувати, це те, що робить Польща у своїй суверенній країні! Ви правда вважаєте, що у нас немає інших проблем?! Дивімось на те, що відбувається у нас у країні, а проблем дуже багато!" – відповіла Собчак.

"Я вважаю, що найаморальніше, це коли у нашій країні все приховується під словом "геополітика". Тож знайте, як тільки ви чуєте слово "геополітичні інтереси", це одразу означає кров, трагедію та маніпуляцію. Це все робиться, щоб вас обдурити, щоб пояснити, чому ви отримуєте маленькі зарплати та пенсії й інше!" – висловилася Ксенія.

Наприкінці Собчак здивувала всіх, заявивши вголос те, про що багато хто думає постійно:

"Ну, ви ж розумієте, але на наших "ніби виборах" завжди виграє лише один кандидат – Путін".

Підписники були у захваті від безстрашності Собчак, адже у Росії введена цензура на багато слів, після чого обрушили справжнісінький шквал схвальних коментарів:

"От чому я тебе люблю, Собчак: ти завжди за правду!

Розумниця! Молодець!

Молодець, Ксеніє! Дякуємо за сміливість і правду!

Браво, Ксеніє! Народ повинен знати правду про окупацію Грузії, визнання Росією незалежності "держав" Осетія й Абхазія від чесних і розсудливих політологів, а не від путінських шавок!

У нас багато прогресивно думаючих людей, але вони бояться, на відміну від Ксенії!” – зазначають підписники.

Нагадаємо, Собчак сказала: "Голосування Держдуми про визнання "ЛДНР" сфальшовано".

Раніше Собчак отримала відверту пропозицію після історії з ДТП.

Також Шнуров і Собчак почали з'ясовувати стосунки з переходом на особистості.

Останні новини