21 лютого 2022, 18:12

Путін організував шоу із визнанням "ЛДНР" заради кульмінації, що інтригує

Всі члени Ради безпеки підтримали визнання формувань "ЛДНР", проте поки що офіційне рішення Кремля не озвучене.

Путін організував шоу із визнанням "ЛДНР" заради кульмінації, що інтригує

21 лютого Володимир Путін зібрав позачергове засідання Радбезу РФ, де обговорював визнання "незалежності" формувань "ЛДНР".

Усі російські політики одноголосно висловилися за визнання, при цьому директор Служби зовнішньої розвідки Сергій Наришкін проговорився про входження анклавів до складу РФ, а голова МВС Росії Володимир Колокольцев – про відновлення кордонів Донецької та Луганської областей.

Якщо вірити даним Кремля, у Росії розуміють, яка реакція буде від Заходу, але до санкцій та імпортозаміщення нібито всі готові.

Путін завершив засідання, не озвучивши остаточного рішення.

ТГ-канал "Таємниці депутата" припускає, що господар Кремля розуміє, що його плани вже не є секретом для Заходу, та тривала інформаційна кампанія, яка висвітлює підготовку РФ до нападу на Україну, розкрила весь його сценарій із провокаціями. Тепер він намагається оперативно визнати Донбас, щоб потім бойовики по команді попросили у Кремля військову допомогу.

Тим часом міністр оборони Сергій Шойгу радить президенту РФ "ліквідувати загрозу" у вигляді України. Проте експерти неодноразово заявляли про неготовність Росії до повномасштабної війни.

"Але головне у шоу: вдавати, що все це  правда. Кульмінацією має стати небажання Путіна воювати, буде таким "голубом світу", який заспокоїв своїх старих "яструбів-скелетів"", – вважають автори ТГ-каналу "Таємниці депутата".

Як повідомлялося раніше, під час засідання Радбезу РФ Шойгу заявив, що Україна нібито може відновити статус ядерної держави та стати реальною загрозою для РФ.

Російський блогер Ель Мюрид вважає, що Путін не наважиться на велику війну, оскільки вона може становити персональну загрозу для нього.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Останні новини