12 лютого 2022, 20:52

“Війна ще не скінчилася, але Україна здобула перемогу, виграла дуже важливу битву”, – Піонтковський

У Росії лояльні до Кремля військові та чиновники заговорили про небезпеку війни з Україною. Це перемога Києва, вважає Андрій Піонтковський.

“Війна ще не скінчилася, але Україна здобула перемогу, виграла дуже важливу битву”, – Піонтковський

Генерал-полковник ЗС РФ у відставці Леонід Івашов, який раніше зберігав мовчання про російську агресію проти України, заговорив. Він застеріг Кремль від великої війни із західним сусідом. І це надзвичайно важлива перемога України.

Таку думку в етері "Еспресо" висловив відомий російський політолог Андрій Піонтковський.

Він зазначив, що останнім часом досить багато впливових російських військових і політиків почали публічно висловлюватися проти повномасштабного вторгнення в Україну. Їхні заяви публікують найбільші ЗМІ РФ.

“Усі говорять про те саме: повномасштабне військове вторгнення в Україну буде катастрофою для Росії. І це не друзі України (кажуть – ред.)! Це такі ж імперіалісти, як Путін і Патрушев... Ви не до кінця це оцінили. Це визнання великої перемоги України та готовності її нової армії та суспільства до відбиття агресії”, – заявив Піонтковський.

Він уточнив, що, судячи з реакції у відповідь, заяви цих людей знаходять відгук у російському суспільстві. Воно не хоче великої війни.

“Війна ще не скінчилася, але ви здобули серйозну перемогу. Ви виграли дуже важливу битву. На повноцінне вторгнення з метою окупації України та приведення до влади маріонеткового уряду Москва вже не наважиться”, – констатував Піонтковський.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Піонтковський розповів, чому сценарій окупації України згідно з Bild нездійсненний.

Ми також писали, що, на думку Піонтковського, російський керівний клас не готовий до війни, він наляканий.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини