11 лютого 2022, 10:54

Соловей назвав ймовірну дату, коли все буде готове для вторгнення РФ в Україну: "Володимир Володимирович сповнений ентузіазму"

Рішення про вторгнення в Україну Кремль прийматиме вже після закінчення Олімпійських ігор у Пекіні, запевняє Валерій Соловей.

Соловей назвав ймовірну дату, коли все буде готове для вторгнення РФ в Україну: "Володимир Володимирович сповнений ентузіазму"

Наприкінці лютого після закінчення зимової Олімпіади-2022 у Пекіні у РФ буде все готове для військового вторгнення в Україну.

Таку заяву зробив вранці 11 лютого російський політолог Валерій Соловей в етері радіостанції "Эхо Москвы".

“Чекаємо на кінець Олімпіади. Наприкінці лютого все буде готове для початку воєнних дій. Володимир Володимирович (президент РФ Путін  ред.) сповнений ентузіазму, сил і великих планів”, – сказав політолог.

Він уточнив, що перед остаточним рішенням Путін має намір провести особисту зустріч з українським колегою Володимиром Зеленським. Це, за його словами, нібито узгодила "Нормандська четвірка" на переговорах у Берліні 10 лютого.

“Спершу має відбутися його зустріч із Зеленським, про неї попередньо домовлено. Вона має пройти у Туреччині... Вчора якраз попередньо ця зустріч була узгоджена”, – повідомив Соловей.

Офіційного підтвердження цієї інформації немає. Навпаки, і голова Офісу президента України Андрій Єрмак, і заступник голови Адміністрації президента РФ Дмитро Козак за підсумками 9-годинних берлінських переговорів повідомили про відсутність будь-яких домовленостей "Нормандської четвірки".

Варто зазначити, що раніше президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив про готовність стати посередником у вирішенні конфлікту між Україною та РФ. Він, зокрема, докладає зусиль для організації особистої зустрічі Зеленського та Путіна на турецькій території. І якщо Київ повністю підтримав цю ініціативу, то у Москві досі відмовляються від переговорів.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Соловей розповів, коли Путін прийме рішення щодо України: "Київ тягне час, а йому треба тут і зараз".

Ми також писали, що Соловей попередив: "США та РФ не вдалося домовитися – війна стає більш вірогідною".

Автор: Валерий Соловей

Останні новини