8 лютого 2022, 19:45

"Непристойно зовсім", – Гозман назвав "головну" мету Путіна

Путін на спільній пресконференції із французьким колегою демонстрував непристойну поведінку.

"Непристойно зовсім", – Гозман назвав "головну" мету Путіна

Російський президент Володимир Путін брехав, говорячи, що його мета – це забезпечення безпеки РФ. Такого висновку дійшов опозиціонер Леонід Гозман за підсумком візиту до Москви лідера Франції Еммануеля Макрона.

Своєю думкою він поділився в етері телеканалу "Україна 24".

Гозман впевнений, що приїзд Макрона не мав жодного сенсу, оскільки Путін миру не хоче.

“Домовитися можна тоді, коли обидві країни хочуть домовитися. Володимир Володимирович не хоче домовлятися про мир на Донбасі... Йому це не треба. Ситуація, яка мінімально його влаштовує, – це така, як зараз. Коли Путін каже, що він стурбований безпекою Росії, це неправда... Головне для нього питання – це визнання його великим, рівним Чингісхану чи Сталіну 45-го року, лідером і володарем половини планети”, – висловив думку російський опозиціонер.

Він звернув увагу на “непристойну” поведінку Путіна під час переговорів із Макроном. По-перше, лідер РФ не наблизився до колеги навіть на 5 метрів, побоюючись підхопити коронавірус.

“Цілком ганебна поведінка з дистанцією “у двох трамвайних зупинках”... Жоден зі світових лідерів собі такого не дозволяє. Побоюватися хвороби нормально, але треба мати власну гідність. Робота глави держави передбачає певний ризик”, – наголосив Гозман.

Другий момент – це скабрезні заяви Путіна. Говорячи про взаємини з Україною, він перефразував вульгарну частівку: "Подобається, не подобається – терпи, моя красуне".

“Це ж непристойно зовсім, соромно. Нам соромно як громадянам Росії”, – заявив опозиціонер.

І апогеєм, за його словами, стали погрози Путіна застосувати ядерну зброю, якщо її вимогу щодо невступу України до НАТО не буде виконано.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Путін веде себе як класичний "троль", на велику війну він не здатний, вважає Ігор Ейдман.

Ми також писали, що у Росії обурені натяком Зеленського на п'яного Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Леонид Гозман

Останні новини