28 січня 2022, 16:45

”Українців роками лякали донецькими бандитами”, – Казанський прокоментував смерть Вірчиса

Вчора, 27 січня, Володимир Вірчис прийшов до політика Владислава Мангера, а сьогодні боксера виявили мертвим.

”Українців роками лякали донецькими бандитами”, – Казанський прокоментував смерть Вірчиса

27 січня Вірчис прийшов до суду проти Мангера та зажадав публічно повернути йому борг, на що політик попросив боксера не влаштовувати сцени.

Сьогодні, 28 січня, український журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у Facebook опублікував пост про загадкову смерть Вірчиса.

Журналіст нагадав, що у минулому політик і боксер товаришували. До того ж Вірчис заступився за Мангера, коли його заарештовували. І ця дружба ось так закінчилася.

Казанський пише, що довгий час усіх українців лякали Донбасом із його бандитами, а справжня територія "відморозків" – Херсонщина.

Сьогодні ЗМІ повідомили про смерть 48-річного Вірчиса, колишнього чемпіона Європи з боксу. Повідомляється, що боксер наклав на себе руки, оскільки останнім часом він перебував у стані депресії.

ЗМІ пишуть, що Вірчис пішов із дому вчора, 27 січня, та назад уже не повернувся. Тіло боксера виявив киянин. У того на шиї була мотузка. Поліція направила тіло на судмедекспертизу.

Вірчис народився у Каховці. На професійному рингу виступав із 1999 по 2009 роки. У 28 боях здобув 26 перемог. Після боксу пішов у бізнес. У нього залишилася дружина Ірина та дочка Аміна. Підтримував дружні стосунки з Подкопаєвою та Клочковою.

Раніше ми повідомляли, що 24 січня у ЗМІ з'явилася інформація про смерть дружини Віктора Януковича Людмили. У президента-втікача зробили офіційну заяву.

Нагадаємо, у Чернівцях співробітники поліції зупинили машину з п'яним водієм за кермом. У його крові була смертельна доза алкоголю.

Також ми повідомляли, що начальник варти Буганов, якого вбив солдат Рябчук, пройшов АТО, Іловайськ і полон.

Автор: Денис Казанский

Останні новини