28 січня 2022, 10:19

Колишній близький друг Путіна Пугачов оцінив готовність президента РФ дати команду на вторгнення в Україну

Президент Росії Володимир Путін "відіграє свою гру" та недарма перекинув до українських кордонів війська та техніку.

Колишній близький друг Путіна Пугачов оцінив готовність президента РФ дати команду на вторгнення в Україну

Ексчлен Ради Федерації РФ і колишній близький друг Путіна Сергій Пугачов поділився своєю думкою про войовничі настрої глави Кремля щодо України.

Він вважає, що Путін готовий розпочати нове вторгнення до сусідньої країни, адже недарма перекинув практично всю боєздатну армію РФ до рубежу.

Про це Пугачов заявив в ефірі ток-шоу "ГОРДОН", фрагмент якого було опубліковано на YouTube-каналі.

Зараз мільярдер живе у Франції та позивається до Росії у Гаазі через активи вартістю $15 млрд. На батьківщині бізнесмен перебуває у розшуку.

Пугачов назвав свого колишнього друга бізнесменом, якого насправді цікавлять нафта і газ, і він загрозою Україні хоче чогось досягти саме на цьому напрямі. Його вже давно не вважають "рукостислим" політиком. Мільярдер зазначив, що Путін абсолютно "не безстрашний герой", яким його показують, і він має страхи.

За його словами, вимоги Росії щодо "гарантій безпеки" до НАТО та США явно передбачали відмову, але так Путін хоче щось "виторгувати".

"Путін і оточення розуміють, що це відмова, що такого не могло б бути у принципі. "Ялти" не могло відбутися вчора. Очевидно, Путін це теж розуміє, тобто це така в якомусь сенсі провокація. Що він хоче відторгувати? Це велике-велике питання. На мій погляд, за моїми відчуттями, Путін готовий увійти в Україну", – сказав Пугачов.

Він наголосив, що лідер РФ стоїть перед вибором, саме зараз "граничний момент: введе (Путін) війська чи не введе".

У 90-х і на початку нульових Пугачов був дуже близький до Володимира Путіна. Їх поєднували не лише робочі відносини, а й дружба (разом відзначали дні народження та сімейні свята).

Нагадаємо, російський політик Леонід Гозман вважає, що Україна ще може уникнути російського військового вторгнення, оскільки "Путін слабшає".

Раніше Пугачов розповів, що Володимир Путін хотів втекти з РФ до Іспанії, де мав будинок із часів роботи у мерії Санкт-Петербурга за керівництва Анатолія Собчака.

Автор: Сеть

Останні новини