18 січня 2022, 10:11

Сенцов розповів, на чиєму він боці у суді над Порошенком

Сенцов висловив ставлення до переслідування Порошенка та розповів про наслідки, які чекають на Україну.

Сенцов розповів, на чиєму він боці у суді над Порошенком

Український режисер і колишній в'язень Кремля Олег Сенцов прокоментував політичний процес над п'ятим президентом Петром Порошенком, який підозрюється у держзраді за торгівлю вугіллям з ОРДЛО. На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook режисер заявив, що переслідування Порошенка є великою помилкою президента Володимира Зеленського.

За його словами, звинувачення у держзраді не знайде підтримки серед українців і західних партнерів України та врешті-решт розвалиться у суді.

"Зрозуміло, що Порошенка не зможуть посадити", – наголосив він.

Сенцов вважає, що за переслідуванням Порошенка прихована мета ліквідувати політичного супротивника перед наступними виборами на посаду президента, а також до Парламенту.

Проте, попри плани, результати можуть виявитися протилежними, а наслідки для Української держави руйнівними, особливо на тлі підготовки Кремлем до масштабного вторгнення.

Нагадаємо, напередодні літак із Петром Порошенком на борту вилетів із Варшави та приземлився у Києві, а об 11:00 суд розпочав розгляд справи.

О 19:50 з'явилася інформація, що судді стало зле та йому нібито викликали швидку допомогу. Пізніше канцелярія суду спростувала цю інформацію.

Надвечір до будівлі суду стягнули велику кількість силовиків.

Автор: Олег Сенцов

Останні новини