17 січня 2022, 15:36

"Звертаюся до Зеленського!" – Ярош звернувся до президента із попередженням через Порошенка

Ярош заявив, що Зеленський має берегти Порошенка від замаху з боку російських спецслужб.

"Звертаюся до Зеленського!" – Ярош звернувся до президента із попередженням через Порошенка

Радник Головнокомандувача ЗСУ, командувач Української добровольчої армії (УДА) Дмитро Ярош звернувся до президента Володимира Зеленського на тлі судового процесу щодо депутата Петра Порошенка, якому сьогодні обирають запобіжний захід за підозрою у державній зраді.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Ярош заявив, що Зеленський має берегти Порошенка від замаху з боку російських спецслужб.

На думку Яроша, якщо замах відбудеться, на Україну чекає велике лихо та масові заворушення. До того ж у такому разі Кремль матиме привід для початку вторгнення на територію України.

Ярош підкреслив, що Україні необхідно уникнути внутрішніх чвар і конфліктів на тлі можливого широкомасштабного вторгнення російської армії.

Раніше Ярош різко критикував владу Німеччини та заявив, що саме ФРН на сьогодні є країною з найбільш антиукраїнською позицією у Європі. За його словами, саме Німеччина блокує постачання озброєння Україні, чинить на Київ тиск із метою виконання Мінських угод і спільно з Москвою споруджує газопроводи в обхід України.

Раніше Ярош заявив, що захоплені Донецьк, Луганськ і Крим будуть звільнені від російської окупації та повноцінно повернуться до складу України. Він висловив впевненість, що це станеться завдяки силі української ідеї й української зброї.

До цього Ярош повідомив, що військово-політичне керівництво Росії приготувало кілька сценаріїв щодо України, але українська сторона давно опрацьовує варіанти відповіді на ці дії.

Крім того, Ярош безпосередньо звернувся до президента РФ Володимира Путіна та заявив, що планам Кремля щодо захоплення України не судилося збутися.

Автор: Дмитрий Ярош

Останні новини