1 січня 2022, 12:23

Фесенко розповів, яким чином підозра Порошенка позначиться на рейтингу Зеленського

Експерт Володимир Фесенко повідомив про головну політичну інтригу 2022 року.

Фесенко розповів, яким чином підозра Порошенка позначиться на рейтингу Зеленського

П'ятому президенту України Петру Порошенку наприкінці 2021 року оголосили підозру у держзраді. На тлі цієї гучної справи може зрости рейтинг Володимира Зеленського, адже його прихильники хочуть покарати екслідера.

Про сприятливий розвиток подій для Зеленського Фесенко розповів в етері "24 каналу". За його словами, всі конфлікти впливають на рейтинги як "консолідатор шанувальників Зеленського навколо нього".

Станом на кінець грудня чинного президента Зеленського у першому турі готові підтримати 24% громадян України. За даними опитування, на другому місці знаходиться лідер партії "Євросолідарність" Петро Порошенко, якого підтримують 16% опитаних.

"На рейтинг це (справа проти Порошенка) може вплинути й позитивно", – вважає політолог.

Проте незабаром ситуація із підозрою експрезидента відійде на другий план. Остаточні рішення будуть прийняті нескоро через те, що судова та правоохоронна системи працюють дуже повільно та не досить ефективно.

"Головна інтрига 2022 року – не Порошенко, а протистояння між Ахметовим і Зеленським, а також закон про олігархів", – вважає Фесенко.

Нагадаємо, якщо порівняти два останніх опитування "КМІС", то рейтинг Зеленського зріс на половину відсотка. Рейтинг Порошенка знизився на 3,7%.

Раніше Фесенко на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" поділився думкою щодо того факту, що влада в Україні змінюється, але при цьому бізнесмен Рінат Ахметов залишається, яка б команда не була біля керма.

Автор: Владимир Фесенко

Останні новини