30 грудня 2021, 18:38

Стрєлков спрогнозував провал Путіна на переговорах із Байденом: "Прогноз невеселий"

Сьогодні о 23:30 по Москві (у Вашингтоні буде 15:30) Володимир Путін проведе переговори з Джо Байденом.

Стрєлков спрогнозував провал Путіна на переговорах із Байденом: "Прогноз невеселий"

Один із ватажків терористів формування "ДНР" Ігор Стрєлков прогнозує провал Кремля у переговорах із Білим домом щодо України. Оцінюючи коментар блогера Романа "Донецького", він написав: "Прогноз невеселий, але цілком імовірний. Подивимося. Буду радий, якщо він все-таки не справдиться, але якщо справдитися – не здивуюся".

Роман "Донецький" нагадав, як розвивалися події після останнього саміту Байден-Путін.

Отже, Москва наважилася наростити кількість військових неподалік українських кордонів. У відповідь Вашингтон вимагає їх повернення до місць постійної дислокації. Крім цього, Захід попередив про наміри ввести найжорсткіші санкції, введення в експлуатацію "Північного потоку – 2" – під великим питанням.

Також офіційний Київ знову нагадав ОРДЛО та Кремлю, що у мінських документах немає згадок про якісь "республіки". Крім цього, переговори мають проводитися у рамках Тристоронньої контактної групи, учасниками якої є Україна, Росія й ОБСЄ. Таким чином, формування "ДНР" і "ЛНР" не можуть бути представлені ніким із місцевих "ватажків".

"І ось сьогодні у зручний для Байдена час (у США 15:30) Володимир Володимирович вестиме переговори. Це саме все, що треба знати про грізний ультиматум, про протистояння злобному НАТО та про непохитну зовнішньополітичну позицію Російської Федерації.

І я більше скажу, завтра під ялинку Києву впаде недорогий газ, відведення російських військ на території РФ, надконструктивна позиція "Л/ДНР" у ТКГ і на лінії фронту й обіцянки здати Донбас за поступки малі", – вважає блогер.

Нагадаємо, ініціатором сьогоднішніх переговорів став Володимир Путін. У Кремлі вже уточнили, що деталі розмови будуть закриті для преси. Проте достеменно відомо, що російська влада розраховує домогтися компромісів.

Байден під час телефонної розмови з Путіним має намір запропонувати "дипломатичний шлях" зниження напруги навколо України.

Автор: Сеть

Останні новини