30 грудня 2021, 09:10

Невзоров про заклик бомбити Україну 1 січня: "І першим треба скинути на Київ Жириновського"

Російський публіцист висміяв скандально відомого голову ЛДПР, який запропонував бомбити столицю України у новорічну ніч.

Невзоров про заклик бомбити Україну 1 січня: "І першим треба скинути на Київ Жириновського"

Відомий російський журналіст, публіцист і політичний експерт Олександр Невзоров, виступаючи у передачі "Невзоровские среды" на "Эхе Москвы", із сарказмом підтримав нещодавню пропозицію одіозного політика Володимира Жириновського про повітряну атаку на Київ у ніч з 31 грудня на 1 січня або вранці.

Річ у тім, що Жириновський нещодавно зробив чергову гучну заяву на адресу України, а також європейських держав, закликавши влаштувати бомбардування просто у новорічну ніч, бажано о 4-й ранку (за аналогією з діями гітлерівської армії у 1941 році).

"Шарахнути з 31 грудня у ніч проти 1 січня, коли всі напідпитку", – так висловився Жириновський.

Своєю чергою Олександр Невзоров "позитивно" відгукнувся про цю пропозицію.

"Це дуже цікава пропозиція... Але всякі "гіперзвуки" та "циркони" – це штука теоретична... Є найсмертоносніша й найотруйніша зброя у Росії, це сам Жирик (оригінальність лексики збережена – ред.). Ось його і треба скинути на Київ із літака у новорічну ніч о 4 ранку. Відома адреса..." – наголосив експерт.

Пізніше Невзоров розповів, що це адреса київського цирку.

"Якщо системи наведення не підведуть, то Володимир Вольфович, пробивши купол цирку, нарешті займе своє законне місце на арені".

Згаданий епізод у запропонованому відео ви можете переглянути на 17-й хвилині:

Нагадаємо, Жириновський у прямому етері ток-шоу Скабєєвої розповів українцям, як діятиме Росія у разі початку війни.

За словами скандального російського депутата, Кремлю необхідне повне захоплення України та включення областей нашої держави до складу РФ на правах губерній.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини