6 грудня 2021, 16:14

Каспаров озвучив прогноз щодо Криму та Росії після відходу Путіна з президентського крісла

Після відходу Путіна з президентського крісла Росії доведеться багато відповідати за шкоду, завдану Україні.

Каспаров озвучив прогноз щодо Криму та Росії після відходу Путіна з президентського крісла

Російський опозиціонер Гаррі Каспаров зізнався, що навіть після того, як Путін піде з посади президента Росії, країна ще не скоро поверне Крим Україні.

Учора, 5 грудня, у прямому етері програми "Реальная политика с Евгением Киселевым" на телеканалі "Україна 24" російський опозиціонер Гаррі Каспаров міркував на тему відставки Путіна з посади президента та подальших дій Росії щодо України.

Перший крок, на який має піти Росія, – повернути Україні Крим. Це питання важливе, яке поверне Росію у лоно "цивілізованих країн".

Не всі російські політики поділяють думку Каспарова. Наприклад, Ходорковський упевнений, що Крим необхідно повернути Україні, але це буде зроблено не так швидко та не відразу після того, як Путін піде.

Після відходу Путіна будь-який новий російський уряд рухатиметься у бік Заходу, щоб налагодити нові дружні стосунки. Каспаров заявив, що питання Криму буде не єдиним, яке Росія має вирішити після відходу Путіна. Сюди варто віднести також питання Донбасу та звільнення з російських в'язниць усіх політичних ув'язнених і військовополонених з України.

У Росії не дуже зраділи, коли Зеленський заявив про готовність до зустрічі з Путіним, щоб обговорити з ним не лише питання Донбасу, а й Криму.

Раніше Марк Фейгін висловив упевненість, що Путін хоче напасти на Україну не через прагнення країни опинитися у НАТО, а тому, що вона єдина зі "слов'янських держав" ще не підкорилася Росії.

Нагадаємо, колишній розвідник Недзельський упевнений, що Росія не атакуватиме Україну, тому що назад у країну поїде багато трун із російськими солдатами.

Автор: Гарри Каспаров

Останні новини