4 грудня 2021, 12:04

Невзоров: "Путін вважає, що вікно до Європи має бути розміром із ракету, не більше"

Відомий російський експерт прокоментував останні дії Кремля у зовнішній політиці, а також висловлювання російського президента.

Невзоров: "Путін вважає, що вікно до Європи має бути розміром із ракету, не більше"

Російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров у черговому випуску передачі "Невзоровские среды" на "Эхе Москвы" схарактеризував нещодавні висловлювання російського президента Володимира Путіна та його агресивну зовнішню політику.

На думку експерта, так зване "вікно у Європу", прорубане Петром Першим, виявилося надто великим для нинішнього російського режиму.

"Це вікно у Європу має досі багато дірок. Мало того, ці дірки постійно збільшуються, причому насамперед тому, що туди-сюди снують "патріотичні" чиновники, у яких то діти там навчаються, то їм на шопінг треба, і тому забивання остаточного не виходить", – наголосив Невзоров.

Публіцист у властивій йому саркастичній манері заявив, що "винний", звичайно ж, Петро Перший, який "прорубав" надто велике вікно.

"Вікно у Європу має бути точно за розміром ракети, щоб туди пролазила ракета. А більше, з погляду Володимира Володимировича, нічого і не треба... З проклятого вікна батьківщині дме! І треба з цим щось робити", – зловісно пожартував експерт.

На думку Невзорова, з недавнього виступу Путіна стало ясно, що це саме "вікно у Європу" російська влада за допомогою підконтрольних їй силовиків забиватиме ще більш старанно.

Також публіцист звернув увагу слухачів і глядачів на дуже цікаві слова генсека НАТО Єнса Столтенберга.

"Генеральний секретар НАТО вперше щодо РФ за 25 років вжив знову слово "режим". І сумно сказав, що тепер уже немає сумнівів, що зовнішня політика Росії агресивна, а внутрішня – гнітюча", – наголосив він.

Невзоров додав, що у слові "режим", здавалося б, нічого особливо страшного немає, але це слово дуже тверезо та чітко характеризує владу, коли "народні маси" передали право розв'язання найважливіших питань групі людей, переваги яких під великим сумнівом.

"Ось ця боягузливість і сірість мас – гарантія того, що розв'язання цих питань, як правило, передається зовсім не у ті руки", – резюмував експерт.

Раніше Невзоров пояснив, навіщо союзник Путіна Лукашенко "штурмує" Європу за допомогою мігрантів з азійських країн.

Нагадаємо, Путін висунув ультиматум НАТО, озвучивши головну вимогу щодо України.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини