24 листопада 2021, 19:56

Гордон про Зеленського: "Він може бути цікавим лише в одному"

Дмитро Гордон вважає, що Володимир Зеленський може стати останнім президентом України.

Гордон про Зеленського: "Він може бути цікавим лише в одному"

Журналіст Дмитро Гордон висловився про політичну долю Володимира Зеленського на тлі скандалу навколо розслідування Bellingcat про зрив операції українських спецслужб із затримання російських найманців із ПВК "Вагнер".

Виступаючи в етері телеканалу "Україна 24", Гордон заявив, що чинний глава держави може стати останнім президентом в історії України.

"Він (Зеленський – ред.) цікавий може бути лише в одному – у тому, щоб Україна стала парламентською республікою та він став останнім президентом України",  заявив співрозмовник.

Відповідаючи на репліку ведучого, чи зацікавлений чинний президент у зміні форми державного правління з огляду на те, що рейтинги партії "Слуга народу" знижуються ще більше, ніж особистий рейтинг Зеленського, журналіст сказав таке: "Від його рейтингу президентського скоро нічого не залишиться, на ваших очах. Він впевнено йде шляхом Віктора Андрійовича (Ющенка – ред.)".

Гордон також заявив, що більше не має наміру відвідувати організовані Зеленським пресконференції, оскільки він тепер йому "нецікавий".

Раніше Гордон звинуватив Зеленського у "покриванні корупції" та "зазіханні на свободу слова", а також порівняв президента України з главою Кремля Володимиром Путіним.

Крім того, Гордон назвав "кошмаром" і "жахом" озвучену інформацію у розслідуванні Bellingcat і заявив, що "день, який розділить історію України на дві частини, настав".

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини