23 листопада 2021, 17:43

Орєшкін про концентрацію військ на українському кордоні: "Путін розуміє, що вже програв"

Президент РФ Володимир Путін розуміє, що Україну вже програв, у нього з'явилася нова мета.

Орєшкін про концентрацію військ на українському кордоні: "Путін розуміє, що вже програв"

Україна остаточно пішла до Європи. І тепер Кремль робить усе можливе, щоб не дати їй відбутися.

Таку думку в етері телеканалу "ДОМ" висловив відомий російський політолог Дмитро Орєшкін, передає Діалог.UA.

"Головний страх Путіна – це те, що Україна вийде... Ось ви уявляєте, слов'янський православний народ пішов до Європи та у нього вийшло: подолав корупцію, підняв економіку, забезпечив політичну стабільність. Як це все пояснити 145 млн російських виборців? Тому Путін зобов'язаний зробити все, щоб віддавити Україні всі мозолі... всіляко ускладнити її економічний прогрес та інтеграцію до європейського простору", – висловив думку Орєшкін.

Для своїх завдань, за його словами, Кремль використовує, до того ж, військову загрозу, щоб відвернути увагу та ресурси України від свого розвитку.

"Путін розуміє, що Україну вже програв. Він відкусив від неї як сувенір Крим, заморозив як проміжну чорну діру Донбас. Але велика Україна пішла. Вона вже у Європі. І тепер він до смерті боїться, що станеться те саме з Білоруссю", – повідомив російський політолог.

Він не виключає, що Кремль може піти на крайні заходи – нове військове вторгнення.

"Є цілком реальна можливість, що війна відбудеться. Тому треба бути до неї готовим. Але боятися її не треба", – сказав Орєшкін.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Валерій Соловей висловився про загрозу вторгнення військ РФ до України: "Операція готується з усією серйозністю".

Ми також писали, що Кошкіна звернула увагу на цікавий момент у даних розвідки про масштабне вторгнення Росії: "Жодної хвилини".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Дмитрий Орешкин

Останні новини