16 листопада 2021, 22:11

Бєлковський назвав "фактичного правителя" ОРДЛО, який сидить у Києві

Станіслав Бєлковський запевняє, що нинішнім "фактичним правителем" ОРДЛО є лідер "ОПЗЖ" Віктор Медведчук.

Бєлковський назвав "фактичного правителя" ОРДЛО, який сидить у Києві

Російський політтехнолог Станіслав Бєлковський запевняє, що нинішнім неофіційним керівником невизнаних "Л/ДНР" нібито є лідер української партії "ОПЗЖ" і кум президента РФ Віктор Медведчук.

Про це він написав на своєму каналі у Telegram, повідомляє Діалог.UA.

Бєлковський прокоментував статтю проросійського видання "Страна" про те, що Москва нібито зайнялася "перезавантаженням економіки" ОРДЛО, направивши туди свого "інвестора" Євгена Юрченка.

"Фактичний правитель ОРДЛО нині – В. В. Медведчук. Є. В. Юрченко – його аватар"– написав російський політолог.

Він запевняє, що Київ, Москва та Захід зараз нібито не зацікавлені у будь-якому вирішенні ситуації на Донбасі.

"Статус-кво у донецько-луганському питанні нині влаштовує всіх: РФ, Україну, Євросоюз, США. Тому так зв. Мінські угоди не будуть ані виконуватися, ані скасовуватися"– написав Бєлковський.

Він додав, що ситуація може змінитися будь-якої миті.

Варто зазначити, що про прихід до ОРДЛО нового "інвестора" стало відомо у червні цього року. Виявилося, що найбільші підприємства невизнаних "Л/ДНР" взяв під свій контроль колишній віцегубернатор Воронезької області Євген Юрченко.

Будь-яких підтверджень заяві Бєлковського про зв'язок Медведчука з Юрченком зараз немає.

Варто зазначити, що лідер "ОПЗЖ" Віктор Медведчук зараз перебуває під цілодобовим домашнім арештом за підозрою у низці тяжких злочинів проти України, зокрема про держзраду та надання допомоги РФ у захопленні родовищ у Криму.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що ЗМІ показали палац "кума Путіна" Медведчука під Києвом із шубосховищем та особистою церквою.

Ми також писали, що "Нацкорпус" палив фаєри та димові шашки під СБУ, поставивши ультиматум у справах Медведчука та Киви.

Автор: Станислав Белковский

Останні новини