10 листопада 2021, 17:15

Bayraktar стали у Сирії, Лівії та Карабасі ударною силою у новій війні, озброєння РФ марне – Латиніна

БПЛА Bayraktar, які використовували на Донбасі українські війська, показали слабкість військової машини Росії, вважає Юлія Латиніна.

Застосувавши на Донбасі безпілотник "Байрактар", Збройні сили України розпочали новий етап війни. Російське озброєння виявилося марним.

Про це у своєму блозі у YouTube висловилася відома російська журналістка та письменниця Юлія Латиніна, передає Діалог.UA.

"Є президент (Володимир Путін - ред.), який показує нам мультики, як російські ракети стирають із землі Флориду (США - ред.). Спойлер: не зітруть, не будуть ці хлопці стріляти по своїх кондомініумах. І є турецькі безпілотники... Вони просто розбили наших "іхтамнетів" спочатку у Сирії, потім у Лівії, потім цими БПЛА Азербайджан розгромив вірменські війська у Карабасі", - розповіла Латиніна.

Особливо болісної поразки, за її словами, РФ зазнала саме у Карабасі. Там вона продемонструвала нездатність захистити навіть свого головного "заручника" у регіоні - Вірменію. У ході 44-денної війни азербайджанці бойовими дронами успішно громили радянську та російську військову техніку.

"Ці самі "Байратари" стали... ударною силою у новій війні, війні, у якій всі традиційні види озброєнь виявляються марними, тому що прилітає безпілотник і розносить позиції без втрат власної живої сили", - наголосила російська журналістка.

Вона висловила впевненість, що головною метою путінського режиму є відкат коштів "під геополітичними приводами".

"Заради цього у Кремлі все стерплять: і Карабах, і турецькі "Байрактари" в Україні. А населенню Путін покаже щось втішне... Тут найголовніше розповідати про таку зброю, яка, на відміну від "Байрактару" в Україні, застосована не буде", - констатувала Латиніна.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Росія має проблеми з ударними БПЛА середнього та важкого класів, конкурентів Bayraktar не має.

Ми також писали, що новий міністр оборони України Резніков відповів Москві на претензії щодо "Байрактарів": "Ми на своїй землі!"

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Останні новини