8 листопада 2021, 11:33

Російський дипломат, син ФСБшника, випав із вікна у Берліні: з'явилося відео коментаря Невзорова

Публіцист із Санкт-Петербурга заявив, що такій дивній загибелі Кирила Жало немає жодного пояснення.

Російський дипломат, син ФСБшника, випав із вікна у Берліні: з'явилося відео коментаря Невзорова

Російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров у своїй авторській передачі "Наповал" дав досить гострий коментар щодо безглуздої смерті 35-річного дипломата Кирила Жало, який служив другим секретарем посольства, передає Діалог.UA.

"Інтернет знову непритомніє: російського дипломата викинули з вікна останнього поверху посольства у Берліні. Зрозуміло було б, якби це трапилося в Італії під Новий рік - там є традиція викидати непотрібні речі, такі як секретарі посольств, електрочайники, що перегоріли тощо. Але за два місяці до новорічних свят така подія не має жодного логічного пояснення. Крім, ймовірно, знімання ролика про успіхи російської дипломатії для "ТікТоку", - заявив Невзоров.

Коментарі експерта можна почути на 6-7 хвилинах передачі.

Зауважимо, що загиблий Кирило Жало є рідним сином генерал-лейтенанта ФСБ Олексія Жало, начальника Управління захисту конституційного ладу, що входить до Другої служби ФСБ РФ.

До речі, управління, яке очолює Жало-старший, за версією Bellingcat, пов'язане з отруєнням опозиціонера Олексія Навального, а також відомих журналістів Володимира Кара-Мурзи та Дмитра Бикова.

За даними російських ЗМІ, дипломат Кирило Жало також був співробітником ФСБ.

Цікаво, що офіційні органи Росії нічого не повідомили про падіння свого дипломата з вікна. ЗМІ РФ пишуть, що про розслідування смерті (чи вбивства?) також нічого не повідомляється. І це попри те, що тіло привезли з Берліна до Росії вже наступного дня після того, що сталося.

Нагадаємо, 19 жовтня у Берліні з вікна посольства випав дипломат Кирило Жало. При цьому, коли мас-медіа про це повідомили, на офіційних МЗС РФ вийшов анонс про географічний диктант у Російському домі.

Як повідомлялося раніше, Олександр Невзоров, коментуючи призначення екслідера "Правого сектору" Яроша на відповідальну військову посаду, назвав останнього справжнім солдатом.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини