3 листопада 2021, 21:25

"Поразка неминуча", - Невзоров сказав, чому Путін не наважиться розв'язати велику війну проти України

Олександр Невзоров упевнений, що РФ не піде на повномасштабне вторгнення в Україну. Цей сценарій гарантовано закінчиться поразкою.

"Поразка неминуча", - Невзоров сказав, чому Путін не наважиться розв'язати велику війну проти України

Велика війна з Україною неминуче закінчиться поразкою для Росії. У Кремлі це розуміють і не підуть на вторгнення.

Таку думку в етері радіостанції "Эхо Москвы" 3 листопада висловив відомий російський журналіст Олександр Невзоров, повідомляє Диалог.UA.

"Стало відомо, що потихеньку, поволі стягуються до України війська. Але не треба думати, що станеться абсолютно непоправне. Це типові державні конвульсії", – заявив журналіст.

Він упевнений, що активізація ЗС РФ на кордоні – це реакція на застосування військовими України бойового дрона "Байрактар".

"Українці купили у турків апарат під назвою Bayraktar – це приголомшливий безпілотник. Їм, звичайно, було дуже цікаво подивитися, як він працює, (...), і знищили якусь гарматку на території, окупованій кримінальниками "ЛНР" або "ДНР", до біса. І це було сприйнято, звичайно, дуже болісно", - визнав Невзоров.

Він запевнив, що Москва не наважиться затіяти велику війну.

"Занадто не очікуваний її (війни - ред.) результат. Для Росії абсолютно у цій ситуації неминучий і програш, тому що для Росії будь-який результат такої війни буде повним крахом і ганьбою", – констатував журналіст РФ.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що член ТКГ Гармаш висловився про концентрацію військ РФ на кордоні України: "Росіяни точно не підуть у наступ".

Ми також писали, що Арестович прокоментував стягування армії РФ на кордон з Україною: "Вони сподіваються, що виглядають страшними".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини