2 листопада 2021, 12:10

”Путін робить все таємно”, – Іларіонов про російські війська біля кордону з Україною

Якщо Путіну спаде на думку наступ на Україну, то він обов'язково буде таємним. Таку думку висловив колишній радник президента Росії.

”Путін робить все таємно”, – Іларіонов про російські війська біля кордону з Україною

Останнім часом багато українських і західних ЗМІ рясніють новинами про те, що Росія знову стягує свої війська до кордону з Україною, як це було у квітні. Ситуацію із можливою повномасштабною війною між Росією та Україною прокоментував Андрій Іларіонов.

Учора, 1 листопада, у програмі "Час Голованова" на телеканалі "Україна 24" співробітник Центру політики безпеки Андрій Іларіонов прокоментував ситуацію з розміщенням російської армії біля кордону з Україною.

Колишній радник Володимира Путіна зізнався, що пересування російських військ біля кордону з Україною більше свідчить не про початок повномасштабної війни, а про шантаж і залякування.

Іларіонов зізнався, що неможливо передбачити ситуацію на всі 100%, тому не варто виключати можливість вторгнення Росії в Україну.

Однак усі великі операції Путін проводить таємно, наголосив ексрадник глави Росії. Як приклад він згадав події у Грузії у 2008 році, у Криму навесні 2014 року, в Іловайську у серпні 2014 року та під Дебальцевим у лютому 2015 року.

Якщо Путін захоче вторгнутися, то це буде таємно та про це не напишуть в американських газетах, заявив експерт, саме тому Захід має тримати руку на пульсі та відстежувати всі кроки Росії та її армії біля кордону з Україною.

На початку поточного тижня американські ЗМІ опублікували новину про те, що після навчань "Захід - 2021" російська армія повертається не до своїх місць постійної дислокації, а зосереджена біля кордону з Україною.

Раніше ми повідомляли, що американське видання Politico виклало у Мережу нові кадри із супутника, на яких можна побачити розміщення російських військ поблизу кордону з Україною.

Нагадаємо, народний депутат Михайло Забродський не відкидає, що Росія може використовувати на Донбасі авіацію, щоб не застосовувати наземні війська.

Також ми повідомляли, що, на думку Іларіонова, лише після смерті Путіна можна буде вирішити питання Донбасу мирним шляхом.

Останні новини