16 квітня 2024, 10:41

Путін відкинув Бєлгород на 400 років назад: у студії у Соловйова зробили несподіване зізнання

Пропагандисти у студії у Соловйова проговорилися та визнали, що Путін відкинув Росію у XVII століття.

Путін відкинув Бєлгород на 400 років назад: у студії у Соловйова зробили несподіване зізнання

За словами російських пропагандистів, через війну з Україною Бєлгородська, Курська та Брянська області, як і 400 років тому, опинилися у ролі засічної межі.

"У наших прикордонних регіонів раптом трапився такий історичний камбек", - із гордістю заявив один із путінських поплічників у студії у Соловйова. Також він додав, що це тимчасове явище, та порадив жителям прикордонних з Україною областей згадати певний історичний досвід цих земель і надихнутися діями своїх прапрадідів.

Цю несподівану заяву путінської пропаганди прокоментував на своєму YouTube-каналі український блогер і журналіст Денис Казанський.

"Досягнення великих лідерів в інших державах - це побудова сильної економіки, впровадження інновацій, завоювання світових ринків, виробництво конкурентоспроможної продукції, підвищення добробуту населення. Завоювання "великого лідера Росії" - повернув кільком російським областям функції засічної межі, які у них були 400 років тому, коли доводилося відбивати набіги кочівників", - зазначив аналітик.

Також Казанський підкреслив, що російські Z-патріоти аплодували словам пропагандиста про перетворення прикордонних областей РФ на засічну межу, як якомусь неймовірному досягненню.

"Я одного не можу зрозуміти: чому у Путіна на виборах було тільки 88%? Та за такі заслуги там усі 99% мають бути", - з іронією сказав журналіст.


Нагадаємо, Денис Казанський прокоментував зміну риторики роспропаганди: "Росія влізла в затяжний конфлікт".

Автор: Денис Казанский

Останні новини