12 грудня 2023, 12:12

"Ми перейшли до боротьби за села", – роспропаганда визнала непривабливу правду про війну РФ з Україною

В ефірі російських державних телеканалів уже не дуже вірять у переможні марш-кидки армії РФ до Дніпра та, тим більше, до Києва, заявив Денис Казанський.

"Ми перейшли до боротьби за села", – роспропаганда визнала непривабливу правду про війну РФ з Україною

Путінські пропагандисти, які самі раніше розповідали, як Росія легко за кілька днів переможе Україну, тепер уже обсмикують своїх гостей і експертів, які продовжують говорити нісенітниці про героїчні успіхи російської армії та наближення грандіозної перемоги.

Про це повідомив український журналіст і військово-політичний оглядач Денис Казанський на своєму YouTube-каналі.

В ефірі "Первого канала" сталася невелика сутичка між пропагандистом-ведучим Артемом Шейніним і військовим експертом Владиславом Шуригіним. Останній за своїм звичаєм почав віщати про те, що Росія готує потужний наступ і ось-ось розтрощить Україну. Але Артем Шейнін перервав його й опустив із небес на землю, заявивши, що жодного потужного наступу за фактом не відбувається, а Росія загрузла у затяжній війні, кінця та краю якої немає".

"Якщо свого часу ми обговорювали взяття міст, то тепер ми перейшли до боротьби за села, а зараз у нас новини складаються з того, що ми у них віджали пару опорників", - заявив Шейнін.

Пропагандист при цьому ще забув сказати, якою ціною Росії даються ці опорники, підкреслив Казанський. Так, дійсно за останні місяці Росія змогла захопити кілька посадок і полів під Авдіївкою, але тільки заплатила вона за це величезну ціну - тисячі своїх загиблих солдатів і сотні одиниць бронетехніки. На російському телебаченні про це, звісно, не розкажуть, але судячи з відео з фронту, які викладають самі ж російські військові з дронів і коптерів, можна побачити, яких масштабів насправді набула ця м'ясорубка та яких гігантських втрат зазнає Росія.

"У підсумку і ведучий Шейнін, і експерт Шуригін дійшли висновку, що Росія влізла у затяжний конфлікт без кінця та краю, й жодного масштабного наступу російської армії в осяжному майбутньому не передбачається", - підсумував Денис Казанський.

Пропонуємо дізнатися, як російські пропагандисти зруйнували міф Путіна про Крим, який той створював роками.

Нагадаємо, російська пропаганда "підказала" Байдену, як допомогти Україні домогтися докорінного перелому у війні.

Автор: Денис Казанский

Останні новини