5 квітня 2024, 11:27

Казанський показав цікаве відео, яке підтверджує, що Путін – брехун: "Прихильники війни відкрито говорять..."

Журналіст Денис Казанський запропонував переконатися у тому, що глава Кремля Путін відкрито говорить неправду.

Казанський показав цікаве відео, яке підтверджує, що Путін – брехун: "Прихильники війни відкрито говорять..."

Денис Казанський у своєму черговому аналітичному відео показав уривки з інтерв'ю Павла Губарєва, який брав участь в операції із захоплення Києва та раптом озвучив правду про ті події. Виявилося, що ніякого "жесту доброї волі" не було, а відступити окупантам довелося під натиском ЗСУ. При цьому Путін заявляв, що відведення російських військ було добровільним, що ще раз показує брехливість глави Кремля.

Думку Дениса Казанського можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Колабораціоніст Павло Губарєв в одному зі своїх інтерв'ю розповів правду про відступ російських окупантів з-під Києва, наголосивши своїми словами на тому факті, що Путін і цього разу публічно збрехав: "Ми пішли звідти вимушено, та Путін ще так гарно загорнув, що начебто це "жест доброї волі". Це він зробив майстерно як дипломат, а дипломат він у нас неперевершений, тому він загорнув це все, та ми вийшли як "добрі хлопці", типу, гаразд, ми Київ не будемо захоплювати, але насправді там було дуже гаряче, там було прямо спекотно".


Сказане Губарєвим Денис Казанський прокоментував так: "Дивіться, як цікаво виходить: Путін у своїх виступах регулярно говорить, що Росія 2022 року нібито сама, за своєю ініціативою, добровільно відвела війська від Києва, щоб у такий спосіб продемонструвати прагнення до мирних перемовин, а "погана" Україна цього жесту доброї волі не оцінила та від перемовин відмовилася".

"Однак тепер ми бачимо, як самі ж росіяни, прихильники війни, відкрито говорять про те, що Путін - брехун: жодні війська добровільно він не відводив, а війська змушені були відступити, оскільки зустріли в Україні запеклий опір і українці просто їх розбили", - підсумував український журналіст.

Раніше Казанський висловився про геноцид Кремля.

Автор: Денис Казанский

Останні новини