18 грудня 2023, 10:01

В окупованому Сніжному люди залишилися без води й електрики – Казанський про геноцид Кремля

Жителі окупованого Сніжного на Донбасі скаржаться на геноцид з боку "адміністрації" міста.

В окупованому Сніжному люди залишилися без води й електрики – Казанський про геноцид Кремля

Багато жителів Сніжного пишуть, що вперше за 13 років роботи у лікарні ще не було такого, щоб відключали електрику. У всіх бідах місцеві жителі звинувачують тільки "владу", яка навіть не робить вигляд, що намагається хоч якось усунути проблеми городян.

Учора, 17 грудня, український журналіст Денис Казанський зібрав усі обурені пости з Telegram-каналів у Сніжному та виклав свій коментар.

Як виявилося, Сніжне відчуло на собі всі "принади апокаліпсису" після сильного снігопаду.

У місті негода повалила стовпи, обірвавши лінії електропередачі. У найближчих селищах світла немає вже тиждень. На околиці міста у магазині зникли вода та хліб. Але найцікавіше, що електрики немає у лікарні міста. Холодильники не працюють, а багато людей із запаленням легенів перебувають без ШВЛ. Головлікар лікарні вже не знає, куди бігти та до кого по допомогу звертатися.

У такої великої нафтогазової країни, як РФ, не знайшлося генераторів, щоб створити для людей пункти обігріву. У всіх бідах жителі Сніжного звинувачують окупантів, які ставлять на керівну роль своїх людей.

Майже щодня Кремль завдає ракетних ударів по Україні, щоб залишити її без води, тепла й електрики, а у цей момент окуповані міста перебувають у такій складній ситуації і без ударів.

Раніше ми повідомляли, що після сильного снігопаду у Сніжному в місті почався справжнісінький апокаліпсис.

Нагадаємо, жителі окупованого Донецька показали на фото весь той хаос, який коїться у місті.

Автор: Денис Казанский

Останні новини