25 березня 2024, 17:56

Казанський показав, як пропаганда визнала, що бомбила "своїх" – прихильників Росії в Авдіївці: "Це потужно"

Український журналіст Денис Казанський висловив здивування відсутністю логіки у російських пропагандистів.

Казанський показав, як пропаганда визнала, що бомбила "своїх" – прихильників Росії в Авдіївці: "Це потужно"

Спершу російські окупанти Авдіївку зруйнували вщент, а потім заявили, що "рятували" таким чином "своїх", висміяв наративи пропагандистів Денис Казанський. Водночас він підкреслив, як ці люди самі не розуміють, що вони говорять, оскільки хваляться тим, нібито через агресію РФ шанувальники "русского мира" змушені були по два роки сидіти у підвалах, жити у страху й паніці заради того, щоб їх "визволили" від українського режиму, за якого у них був мир і все необхідне для життя.

Думку Дениса Казанського про дивацтва російської пропаганди можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Популярний блогер звернув увагу українців на абсурдність заяв російських пропагандистів. Денис Казанський показав відео, де у кадрі російський воєнкор повідомляє про ситуацію в Авдіївці: "У самій Авдіївці, звичайно, немає зв'язку. Наскільки я встиг поспілкуватися з місцевими жителями, а вони там залишаються, то й електрики не було практично півтора року. Можна уявити, в яких умовах ці два роки жили мирні громадяни".

Після цього йде коментар українського журналіста: "Два роки бомбити мирних громадян, змушуючи їх жити у підвалах, а потім фальшиво жаліти їх на камеру - "національна забава" росіян".

Потім черговий уривок із репортажу того ж воєнкора, де він заявляє: "Місцеві жителі безумовно раді, що прийшла Росія: вони всі спочатку були орієнтовані на Російську Федерацію".

У контексті вищесказаного російським пропагандистом Денис Казанський зазначив: "Зверніть увагу, що російський воєнкор Коц особливо наголошує на тому, що в Авдіївці залишились саме проросійські мешканці, тобто Росія до останнього бомбардувала не якихось там українських націоналістів, а саме до мозку кісток своїх прихильників Росії, які спеціально лишились у місті, спеціально чекали на Росію, та от саме на їхні голови РФ скидала усі ракети та бомби. Погодьтеся, це потужно".


Раніше Казанський висловився про геноцид Кремля.

Автор: Денис Казанский

Останні новини