1 березня 2024, 10:32

У Росії йде тотальне залякування людей, які хочуть прийти на похорон Навального, – Невзоров

Російський правлячий режим всіляко намагається зробити так, щоб вшанувати пам'ять Навального прийшло якомога менше людей.

У Росії йде тотальне залякування людей, які хочуть прийти на похорон Навального, – Невзоров

Журналіст, блогер і політичний експерт Олександр Невзоров у своєму ТГ-каналі виклав кілька скріншотів і повідомив, що у Росії триває кампанія із залякування громадян, які бажають прийти на похорон до політв'язня Олексія Навального.

"Влада намагається залякати або обдурити людей розмовами про те, що на відспівування та похорон (Олексія Навального - ред.) будуть допущені тільки родичі, а також що всіх, хто прийде, буде "знято" на камеру та пізніше "притягнуто" за участь у несанкціонованих заходах", - пише він.

Варто зазначити, що режим диктатора Путіна, винний у смерті Навального, весь час чинить перешкоди людям, які бажають його провести в останню путь. Влада РФ залякала громадян до такого стану, що родичам Навального відмовляли у церквах і похоронних агентствах. Крім того, на опублікованих знімках екрана чітко видно, що до погроз на адресу росіян долучилася і пропагандистська машина. Кремль усіма силами намагається зменшити кількість людей, які прийдуть на похорон репресованого політика.


Раніше Кремль висунув новий ультиматум щодо похорону Олексія Навального.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини