27 лютого 2024, 09:41

Невзоров висловився про версію з обміном Навального перед смертю: "Його вбили з іншої причини"

Олександр Невзоров вважає, що опозиціонера Олексія Навального перед убивством ніхто не збирався обмінювати.

Невзоров висловився про версію з обміном Навального перед смертю: "Його вбили з іншої причини"

Відеоблогер, журналіст і політичний оглядач Олександр Невзоров, висловився у своєму однойменному ТГ-каналі з приводу версії про нібито запланований обмін російського опозиційного політика Олексія Навального, який нібито не відбувся.

На його думку, ця версія не витримує жодної критики та є конспірологією, яка не має жодного стосунку до дійсності.

""Обмін" Навального - найчистіша та безглузда міфологія. Згідно з логікою творців міфу, путін, щоб перешкодити путіну (в оригіналі також прізвище російського диктатора написано з маленької літери - ред.) поміняти Навального, наказує його вбити. Абсурд", - категорично зазначив Невзоров.

Мало того, за словами експерта, інформація про гіпотетичний "обмін" Навального не приносить жодної користі репутації покійного, а, навпаки, шкодить.

"Цей міф - серйозна девальвація Навального. Його погляди були романтичні та наївні, але він був досвідченим і віртуозним бійцем, пророком та ідеологом. Путіну він вселяв панічний страх. Ніколи кремлівський упир не погодився б дати Олексію Анатолійовичу свободу", - додав Невзоров.

Він також зазначив, що президент країни-агресора РФ Володимир Путін божевільний, проте не настільки, щоб вступати із самим собою у силовий конфлікт.

Також автор ТГ-каналу висловив упевненість, що Олексія Навального вбили, але не через "обмін", а через зовсім інші.

Раніше було висунуто версію, що Олексія Навального нібито збиралися звільнити у рамках обміну утримуваними особами, проте потім вирішили вбити.

А мати Навального розповіла, що від неї вимагали таємного похорону сина, погрожуючи не віддати тіло. Жінка також відмовилася та надала справі розголосу.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини