25 лютого 2024, 21:05

Яковина розкрив хитрий план Путіна, завдяки якому Трамп зможе "припинити війну за один день"

Журналіст Іван Яковина припустив, яку "багатоходівку" спробують впровадити у життя Трамп із Путіним.

Яковина розкрив хитрий план Путіна, завдяки якому Трамп зможе "припинити війну за один день"

Своє чергове аналітичне відео Іван Яковина почав так: "План такий: до осені домогтися якогось успіху в Україні, тобто розбити українську армію або зробити так, щоб вона на останньому подиху була. Це у росіян такий план. А потім після виборів у США, але поки ще не призначеного президента, тобто він не вступив на посаду, вдарити по країнах Балтії".

Думку Івана Яковини можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Політичний оглядач пояснив, на що може піти Путін заради контролю над частиною територій України: "Коли вже Трамп, як Путін сподівається, буде президентом США та повернеться до Білого дому, потрібно буде йому сказати: "Ось це країни НАТО, ми звідти йдемо, але ви віддаєте нам повністю Україну. Країни Балтії нам не потрібні, забирайте, а ми собі забираємо Україну, та давайте мир укладемо". - Трамп, який тільки вступить на посаду, йому потрібно буде підтвердити свої слова: він же каже, що може припинити цю війну за один день. І Путін йому скаже: "Давай, за один день припиняємо війну". - Трамп, звісно, відповість: "Так, давай". - Я думаю, що на реалізацію такого плану Путін націлився".

Потім український журналіст розкрив плани Трампа та Путіна, які вони спробують впровадити у життя: "Путіну зараз потрібно буде щось, володіти чимось, що він може поміняти на Україну у торгівлі із Заходом. Ось цим чимось, я припускаю, та, найімовірніше, так воно і є, мають стати країни Балтії. Що від такого миру буде, якщо такий мир буде укладено? Путін буде щасливий, бо він отримав під свій контроль Україну або більшу частину України, балтійці щасливі, що окупація їхніх країн закінчилася, Трамп щасливий, що йому вдалося встановити мир, нещаслива тільки Україна. Мені здається, що чогось подібного ми цілком можемо очікувати".



Також Яковина пояснив, що Путін хотів сказати Заходу вбивством Навального.

Автор: Иван Яковина

Останні новини