17 лютого 2024, 20:19

Яковина пояснив, що Путін хотів сказати Заходу вбивством Навального: "І ніяк інакше"

Журналіст Іван Яковина висловив свою думку з приводу смерті опозиціонера Навального у російському СІЗО.

Яковина пояснив, що Путін хотів сказати Заходу вбивством Навального: "І ніяк інакше"

"Я думаю, що зараз абсолютно очевидно після цього вбивства, після того, що відбувається в інших галузях російських відносин із дійсністю, абсолютно необхідно терміново наростити постачання зброї в Україну, щоб зміцнити обороноздатність України", - заявив Іван Яковина, коментуючи вбивство Навального.

Думку Івана Яковини можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Політичний оглядач повідомив, який сигнал адресував Заходу президент РФ, усунувши Навального: "Тут ще момент якийсь цікавий вимальовується: Путін пішов вбивством на загострення прямо у день відкриття Мюнхенської конференції. Природно, це не випадково. Він цим убивством дає зрозуміти, що я вас не боюся, мені начхати нас на вас, зараз моя людина виграє вибори в Америці, та я взагалі розчавлю вас, як тарганів. Ось вам ваша "іграшка", ваш Навальний".

Потім журналіст-міжнародник додав: "Путін таким чином свідомо йде на загострення відносин. Він відчуває свою силу, відчуває впевненість і каже: "Ось вам". - Середній палець ніби показує. Багато людей кажуть, що не може бути, щоб Путін сам дав наказ убити Навального. Навальний така людина, та взагалі є у Росії низка людей, доля яких повністю визначається рішеннями Путіна. Без прямого наказу з його боку з Навальним не відбувалося нічого: і отруєння "Новачком", і відправлення до в'язниці, і тортури у в'язницях, і нинішнє вбивство - це все робилося за наказом Путіна та ніяк інакше".


Автор: Иван Яковина

Останні новини