22 грудня 2023, 10:58

2024 рік може бути критичним для Росії, "ідеальний шторм" уже близько – Мюрид

Майбутній 2024 рік, імовірно, буде критичним для Росії у сфері економіки, попередив аналітик Ель Мюрид.

2024 рік може бути критичним для Росії, "ідеальний шторм" уже близько – Мюрид

Росію дедалі частіше накривають споживчі кризи, подібні до яєчної. Реакція на них влади все більш неадекватна. А це говорить про те, що РФ на всіх парах мчить до "ідеального шторму".

З таким тривожним для РФ прогнозом виступив аналітик Ель Мюрид (Анатолій Несміян).

"Наступний рік може бути критичним... Наближається свого роду "точка сходження" значної кількості несприятливих об'єктивних факторів", - розповів російський аналітик.

Експерти називають подібний збіг несприятливих фактів в одній часовій точці "ідеальним штормом". І це дуже небезпечний період.

Росіяни відчувають, що економіка руйнується. Останні опитування у РФ демонструють, що громадяни вельми песимістично налаштовані щодо майбутнього країни.

Мюрид запевняє, що соціальна сфера Росії з 2020 року йде у бік катастрофічного сюжету. І такий сценарій, з його слів, став неминучим з початку нинішнього 2023-го.

"Катастрофа розвивається за тривіальним сценарієм: перерозподіл ресурсу між головними авторами процесу, їхня суверенізація (...), запеклість боротьби за залишки ресурсів", - попередив російський аналітик.

Він упевнений, що у майбутньому 2024 році кількість локальних криз різко збільшиться, буде запущена їхня ланцюгова реакція. У підсумку економічні кризи спочатку переростуть у соціальні, а незабаром і у політичні. Підсумком цих подій буде крах державності.

"У 2024 році почне формуватися база майбутнього розпаду Росії... Ми наближаємося до критичної точки", - констатував Мюрид.

Крім того, Москва втрачає контроль над регіональними босами.

Тим часом названо області, які відваляться першими від Російської Федерації.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Эль Мюрид

Останні новини