27 жовтня 2023, 09:35

"Кремль укотре зробив пальці віялом", – Невзоров відреагував на "дивовижне нахабство Росії"

Російський опозиціонер Олександр Невзоров прокоментував візит делегації ХАМАС і представника Ірану до Москви.

"Кремль укотре зробив пальці віялом", – Невзоров відреагував на "дивовижне нахабство Росії"

28 жовтня 2023 року відбувся урочистий, радісний і душевний прийом ватажків ХАМАС і представника Ірану у Кремлі та МЗС РФ. Це саме той самий ХАМАС, який розвів безмежний терор в Ізраїлі, влаштувавши одну з найбільших бійень людей у XXI столітті. Найімовірніше, ХАМАС просто скучив, тому й нагрянув до своїх друзів і керівників.

Таку думку висловив російський опозиційний публіцист Олександр Невзоров на своєму YouTube-каналі.

Як зазначив експерт, жодна, навіть найбільш мракобісна держава, не прийняла б цих садюг-"хамасовців". Також в очі надто впадає те, що у цьому візиті у принципі не було жодної необхідності. Сьогодні настільки близькі люди, що розуміють одне одного з півслова, цілком можуть проводити робочі зустрічі у режимі онлайн.

"Особистий же контакт, можливість обійнятися та потиснути один одному руки свідчить тільки про непереборну душевну потребу у спілкуванні. Так чи інакше зрозуміло, що ця демонстрація та дивовижне нахабство Кремля показують те, що Кремль і ХАМАС - брати навік", - сказав Невзоров.

Потім аналітик згадав про те, що Москва у день візиту ХАМАС була паралізована та стояла півдня, щоб терористи вільно каталися та вели світське життя.

"Загалом, Кремль укотре зробив пальці віялом на весь світ і крізь просвердловину у зубах сплюнув не тільки на лисину Нетаньягу (прем'єр-міністр Ізраїлю - ред.), а й на всіх зацікавлених осіб. Як ви бачите, у цій ситуації РФ взяла дуже стійку позицію, що називається "навпочіпки"", - підсумував опозиціонер.

Раніше Олександр Невзоров відреагував на заяву Медведєва: "Він злобно вибовкав секрет Кремля".

Також Олександр Невзоров заявив, що відома російська артистка публічно перейшла у путіністки: "Кремль виграв перший бій перед виборами".

Ще трохи раніше Олександр Невзоров порівняв РФ із чумою: "Вона звикла безкарно вимарювати міста та країни".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини