26 вересня 2023, 14:50

Невзоров про побиття Журавеля сином Кадирова: "Дуренький Адам зробив усе безкоштовно"

Публіцист Олександр Невзоров прогнозує, що режим Путіна та його ставлеників на місцях буде ще жорстокішим.

Невзоров про побиття Журавеля сином Кадирова: "Дуренький Адам зробив усе безкоштовно"

Політичний експерт, журналіст, блогер і режисер Олександр Невзоров прокоментував побиття сином глави Чечні Кадирова підслідного Микити Журавеля. Свою думку експерт написав у доволі великому пості, що вийшов у його ТГ-каналі.

На думку Олександра Глібовича, ролик із побиттям беззахисної людини, яка перебуває під пресом слідчих органів, спопелив 20 років путінської пропаганди про "хорошу" та "православну" Росію, де всі рівні й дотримуються прав людини. Махання кулаками в особі кадировського синочка під оплески самого Кадирова - показовий сигнал, що можновладці у РФ можуть будь-якого неугодного громадянина запросто побити без суду та слідства та ще й показуватимуться усім цим беззаконням і хвалитимуться.

Відео з чеченським мажором показало багато чого, хто є хто у РФ і що в осяжному майбутньому чекає на "скрепную" країну.

"За таке відео можна було б відвалити незліченні мільярди. Але дурненький Адам зробив усе безкоштовно.

Такого відео дуже не вистачало для повноти картини.

Розставилися всі крапки.

Випарувалися найостанніші ілюзії. Кадировський синок "з ноги" добив усі аргументи рідкісних прихильників Путіна у цивілізованому світі.

Режим зірвав із себе останню маску та явив справжню пику", - написав Невзоров.


Експерт додав, відео з побиттям підслідного намертво вчепилося у мізки мільйонам росіян і позбавило їх ілюзій, що їхній правлячий режим хоч якось поважає та дотримується прав людини.

За словами Невзорова, добре, якщо це відео подивляться ті російські військові, хто здуру пішов воювати на фронт. Тепер ясно, за що саме вони воюють: за гітлеризм Путіна та його "вертикалі".

"До мобіків нарешті дійде, що вони воюють зовсім не "за батьківщину", а за можливість бути побитими і розмазаними за забаганками будь-якого збожеволілого царевича, адже в ролі Журавеля може опинитися будь-який громадянин РФ", - підкреслив Невзоров.

Експерт зазначив, що відео з Кадировим-молодшим - чітка ілюстрація того, що чекає на інтелігенцію у Росії найближчим майбутнім, що чекає на адекватних людей, які залишилися, за будь-яке інакомислення.

За словами Невзорова, судячи з усього, російський диктатор Путін задумав суспільний конструкт крутіший за радянський і північнокорейський.

Нагадаємо, беззмінний глава Чечні Рамзан Кадиров виставив в Інтернет відео, на якому його син Адам у СІЗО б'є підслідного Микиту Журавеля, який раніше спалив Коран.

Також ми писали, що цей жорстокий вчинок Адама Кадирова викликав резонанс у суспільстві.

У зв'язку зі скандалом, що спалахнув у РФ, чеченський держканал вирішив провести опитування, однак і тут результати виявилися невтішними для Кадирова. Більшість висловилася проти дій сина ватажка Чечні, назвавши його "дикуном".

Автор: Александр Невзоров

Останні новини