29 серпня 2023, 11:19

"Це подарунок для Росії", – Швець розповів про серйозну загрозу нацбезпеці США

Юрій Швець розповів про кандидата у президенти США, який становить величезну небезпеку як для Америки, так і для всього світу, та це не Трамп.

"Це подарунок для Росії", – Швець розповів про серйозну загрозу нацбезпеці США

Після останніх передвиборчих дебатів у США на друге місце вийшов індус Вівек Рамасвамі. Це блискучий бізнесмен, який до 38 років побудував компанію з капіталізацією у 950 млн доларів. У цього кандидата є дві освіти: біологічна й юридична. Це людина, що володіє неабиякими ораторськими здібностями, але водночас він повний профан у зовнішній політиці, що становить серйозну загрозу як для Америки, так і для всього світу, особливо це стосується України.

Про це розповів ексрозвідник СРСР, економічний і військовий аналітик Юрій Швець на своєму YouTube-каналі.

Нещодавно пан Рамасавамі опублікував статтю у журналі "Американський консерватор", у якій заявив, що якщо він буде президентом США, то погодиться з російським контролем над окупованими українськими територіями та зобов'язується блокувати вступ України до НАТО в обмін на вихід Росії з військового союзу з Китаєм. Також він пообіцяв зняти з РФ санкції та повернути країну на світовий ринок.

"Хоча він і апелює до Ніксона, я думаю, що якби останній це почув, то перевернувся б у труні, не кажучи вже про Рейгана, - сказав Швець. - Те, що він наговорив у цій статті, явний ід*отизм. Напевно, він не підозрює, що військового союзу Росії з Китаєм немає. Про це говорить сам Китай, і це змушена визнати РФ, тобто в обмін на вихід Росії з неіснуючого військового альянсу з Китаєм він готовий віддати українські землі. Він торгує українськими територіями та вступом або невступом України до НАТО".

Потім аналітик заявив, що коли під час дебатів Рамасвамі назвав Трампа одним із найвидатніших президентів останнього століття, йому все стало зрозуміло з цим кандидатом. У зовнішній політиці це повний профан, а тому виникає загроза національній безпеці США та всьому світу, як і в особі Трампа. Але для Росії Рамасвамі, звичайно ж, подарунок, зазначив Швець.

Нагадаємо, Юрій Швець назвав глобальну тенденцію, яка дуже невигідна Росії: "Москва пролітає як фанера над Парижем".

Також Юрій Швець повідомив про крах "китайського дива": "Ця подія відбувається раз на століття".

Раніше Юрій Швець розповів про те, як Куба планує допомогти Росії у війні проти України.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Юрий Швец

Останні новини