14 червня 2023, 20:31

"Розторговував місця", – Ходорковський відкрив таємницю приходу Путіна до влади та роль Пригожина

На початку своєї кар'єри російський диктатор Володимир Путін тісно співпрацював із бандитським світом Санкт-Петербурга, запевняє Михайло Ходорковський.

"Розторговував місця", – Ходорковський відкрив таємницю приходу Путіна до влади та роль Пригожина

Кар'єра диктатора РФ Володимира Путіна починалася з торгівлі посадами представникам кримінального світу Санкт-Петербурга. Цей період не пройшов безслідно для його психіки.

Про це розповів відомий російський опозиціонер, політемігрант Михайло Ходорковський.

"Дідусь - бандит. Дідусь - це людина, яка у Пітері відповідала за розторговування місць між місцевими силовиками та бандитами. Частину з цих бандитів він потім покінчив типу Цепова, частина сидить у в'язниці типу Кумаріна-Барсукова, а частина з ним продовжує рулити країною типу Золотова. Це менталітет, він повинен розводити між бандами", - розповів опозиціонер.

Зараз, очолюючи державу, Путін продовжує дотримуватися тієї самої тактики, як і у пітерський період свого життя. І цим він руйнує Росію, її державність.

"Якщо є Збройні сили РФ, у його голові це одна банда. Треба мати іншу банду, яка буде першу якось врівноважувати. І він створив собі Пригожина", - повідомив Ходорковський.

Такими діями, з його слів, Путін позбавив державу монополії на насильство, що загрожує країні найважчими наслідками. Одним із таких наслідків може бути громадянська війна та розпад РФ.

Раніше повідомлялося, що Пригожин відмовився виконувати наказ Путіна - в армії РФ почався військовий заколот.

Ми також писали, що Путін демонстративно образив Шойгу: вчинок у військовому госпіталі потрапив на відео.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Михаил Ходорковский

Останні новини