31 березня 2023, 13:30

Агресор демонструє слабкість: що означає нова заява Лукашенка щодо війни

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко закликає Київ відмовитися від звільнення своїх територій.

Агресор демонструє слабкість: що означає нова заява Лукашенка щодо війни

Білоруська маріонетка Кремля Олександр Лукашенко, виступаючи з посланням до представників свого режиму, висловився про війну РФ проти України. Він закликав українців сідати за стіл переговорів і відмовитися від великого весняного контрнаступу. Це свідчить про те, що й у Москві, й у Мінську розуміють плачевність свого становища.

Таку думку висловив український блогер Павло Нусс у Facebook.

Лукашенко запропонував негайно припинити бойові дії, заборонити переміщення озброєння з двох боків, тобто заморозити конфлікт. Майбутній український контрнаступ він назвав "найгіршим, що може бути", транслюючи цим страхи Кремля.

"Білоруський диктатор проретранслював неофіційну позицію офіційної Москви, яка виснажена своєю ж військовою авантюрою, та тепер на тлі постачань в Україну потужного озброєння для контрнаступу хоче перепочинку. По-факту нам пропонують заморозку конфлікту", - розповів Нусс.

Він запевнив, що Україна не піде на такий сценарій. Позиція українського народу сьогодні, через рік кровопролитної війни, з цього приводу однозначна: жодних домовленостей з агресором, тільки повне виведення ЗС РФ з територій України.

"Правила диктує фронт, бойовий генералітет, а військові проти, тож агресор демонструє слабкість. І це добре", - констатував блогер.

Раніше Лукашенко назвав Зеленського "гнидою" та заявив, що йому "кинуто виклик".

Ми також писали, що Лукашенко дав рекомендації Зеленському.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини