29 березня 2023, 19:42

Путіну доповіли, що Крим не втримати, рекомендовано "жест доброї волі" – джерело

Диктатор РФ Путін, імовірно, отримав доповідь про швидку втрату контролю над Кримом.

Путіну доповіли, що Крим не втримати, рекомендовано "жест доброї волі" – джерело

Експерти при Радбезі РФ, попередньо, вразили диктатора Володимира Путіна неприємним для нього прогнозом. У ньому йшлося про швидку втрату контролю над Кримом.

Про це повідомив у Telegram анонімний канал "Генерал СВР", посилаючись на джерела у вищому керівництві РФ. Підтверджень озвученої інформації поки що немає.

За даними ресурсу, прогнози було погіршено після проваленого візиту у Москву лідера Китаю Сі Цзіньпіна.

"За їхнім оцінюванням, при збереженні поточних тенденцій Росія до березня наступного року втратить контроль не тільки над "новими територіями" у Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях України, а й над Кримом. Якщо це станеться напередодні президентських виборів, (...) РФ очікує період політичної турбулентності з важко прогнозованим результатом", - написало джерело.

За його даними, доповідачі рекомендували Путіну здійснити новий "жест доброї волі", відкотившись на лінію фронту станом на 23 березня 2022 року. Після цього, вважають експерти, Кремлю потрібно терміново переходити до мирних переговорів із Києвом.

"Автори доповіді РЕКОМЕНДУЮТЬ ухвалити таке рішення протягом максимум десяти днів, інакше буде дуже проблематично уникнути "катастрофи"", - повідомив Telegram-канал.

З його слів, ознайомившись із доповіддю, диктатор РФ терміново по відео зв'язався з військовим керівництвом, з яким вкрай різко спілкувався. Один із командувачів нібито обіцяв йому знову окупувати український Крим через 5-7 років у разі втрати півострова. Однак сам факт деокупації російського диктатора не влаштував, запевняє "Генерал СВР".

Ресурс висловив упевненість, що рекомендацій про "жест доброї волі" Путін не дослухається та продовжить вести країну до катастрофи.

Раніше у Росії навіть серед шанувальників "русского мира" легітимізовано думку про те, що Крим доведеться повернути Україні за підсумком нинішньої війни.

Крім того, зрадники України тікають із Криму: сім'я кремлівського "губернатора" Балицького виїхала у Дубай.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини