10 березня 2023, 08:40

Симоньян погрожує Грузії й обіцяє "шарахнути відразу по Тбілісі" – Казанський відреагував на "істерику"

У кремлівської пропагандистки Симоньян сталася істерика на тлі масового протесту у Грузії, тому вона розсипалася погрозами.

Симоньян погрожує Грузії й обіцяє "шарахнути відразу по Тбілісі" – Казанський відреагував на "істерику"

Обличчя російської пропаганди Маргарита Симоньян заявила, нібито "шухер" у Тбілісі потрібен виключно для відкриття другого фронту для РФ. Її обурює, що грузини посміли порушувати тему окупації території своєї країни, та вона перейшла до істеричних погроз.

"У разі повторення серпня 2008-го з Грузією ніхто цацкатися не буде та війська туди посилати не буде, а просто шарахнуть відразу по Тбілісі, особливо не розбираючи... Даремно ось це все затіяли. Пожаліли б гарне місто та темпераментних його жителів, якщо вже вони самі себе не жаліють", - написала скандальна редакторка RT у себе на ТГ-каналі.

На виплеск отрути у бік Грузії та її жителів відреагував український журналіст Денис Казанський.

"Симоньян передбачувано погрожує грузинам за те, що ті сміють порушувати тему окупації території своєї країни. Але все це виглядає тепер не загрозливо, а жалюгідно. Безсила істерика. Погрози від Росії до 24.02.2022 та після 24.02.2022 - це зовсім різні загрози", - зазначив він у Тelegram.

Нагадаємо, напередодні протестувальники у Тбілісі вимагали виходу у відставку уряду та дострокових виборів. Вони палили російські прапори та слухали українську музику. Поліція їх не чіпала.

Раніше з'явилася інформація, що РФ направила до Грузії своїх силовиків. На шоломі омонівця у Тбілісі зняли російський цінник.

Тим часом командир "Грузинського легіону" Мамулашвілі пояснив, для якого випадку Путін "зберігає" армію Кадирова.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Денис Казанский

Останні новини