24 лютого 2023, 09:41

"Поки йде війна, він живе та він при владі", – Гармаш спрогнозував зміну тактики диктатора

Щойно у Кремлі зрозуміють, що переломити ситуацію на фронті не вдасться, тактика зміниться, попередив Сергій Гармаш.

"Поки йде війна, він живе та він при владі", – Гармаш спрогнозував зміну тактики диктатора

Рік тому, давши старт повномасштабному вторгненню в Україну, російський диктатор Володимир Путін планував не тільки захоплення сусідньої країни, а й встановлення гегемонії в Європі. Досягти цього не вдалося.

Подальші дії Кремля спрогнозував у своєму блозі у Facebook журналіст Сергій Гармаш.

Сьогодні, за його словами, диктатор ще не змирився з поразкою. Він кидає на українські фронти "мобіків", зеків, готує нові наступи у відчайдушній спробі переломити ситуацію. При цьому він не бере на себе відповідальність за те, що відбувається, перекладаючи її на військових.

Коли Путін зрозуміє, що перехопити ініціативу на фронті неможливо, він змінить тактику, впевнений Гармаш.

"Його дії будуть спрямовані... на створення хаосу: у РФ, в Україні, у світі. Усі його дії будуть спрямовані на затягування війни. Мова вже не про перемогу, а про власне виживання. Поки триває війна, він живе та він при владі. Кінець війни означає і кінець Путіна, тому він робитиме все, навіть найбільш нелогічні речі, щоб затягнути війну", - повідомив журналіст.

За його словами, диктатор намагатиметься втягнути в агресію дедалі більшу й більшу кількість громадян РФ, шантажуватиме західний світ, втягне у війну треті країни й інше. Шлях до миру він для себе вже відрізав назавжди. А це означає, що тільки його усунення тим чи іншим способом є єдиним способом зупинити війну. Переговори з Кремлем безглузді.

Раніше журналістка РФ розповіла про сигнал, який Захід послав "елітам" диктатора РФ.

Також політолог РФ Соловей розповів про ключовий фрагмент послання глави РФ Путіна, через який на нього образилося його близьке оточення.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сергей Гармаш

Останні новини