17 лютого 2023, 09:33

Режисер "Л/ДНР" Сурков через 3 роки повернувся та завдав удару по Кремлю – у "щурячому гнізді" переполох

Гучний "камбек" режисера гібридної війни проти України Владислава Суркова свідчить про розкол у силових структурах РФ, вважає Олександр Коваленко.

Режисер "Л/ДНР" Сурков через 3 роки повернувся та завдав удару по Кремлю – у "щурячому гнізді" переполох

Колишній помічник диктатора РФ, режисер і виконавець гібридної війни проти України Владислав Сурков через 3 роки після свого звільнення повернувся у публічний простір. Зробив він це дуже голосно, завдавши важкого удару по Кремлю.

Що це означає, пояснив у Telegram український блогер, військовий оглядач Олександр Коваленко.

Він нагадав, що Суркова відсторонили від кураторства "Л/ДНР" 2020 року, коли у Кремлі ухвалили принципове рішення щодо переходу від гібридного до військового сценарію розв'язання "українського питання".

Цей персонаж напередодні річниці повномасштабної війни несподівано повернувся із забуття та дав інтерв'ю. У ньому він відкрито зізнався, що створював Мінські угоди так, щоб їх неможливо було реалізувати, тобто він вибив з рук Кремля одне з головних виправдань агресії.

Удар був настільки серйозний, що моментально виступив із заявою прес-секретар диктатора РФ Дмитро Пєсков. Він почав запевняти, що Москва нібито докладала всіх зусиль для реалізації "Мінська".

Коваленко зазначив, що Сурков є людиною Головного розвідуправління Генштабу РФ (ГРУ РФ). Його інтерв'ю показує, що у силових структурах Росії немає єдності щодо війни з Україною.

"Сурков не просто агресує своєю заявою проти Путіна, з вуст якого і звучали доводи про порушення "Мінська", а й проти самого МО РФ... Заява Суркова - це ще й демонстрація системної роз'єднаності у російських силових структурах на рівні глибокого розколу у зв'язку з провалом вторгнення в Україну", - написав Коваленко.

Загалом, зазначив експерт, розкол у силових структурах РФ і "бійка бульдогів під килимом" посилюється. Систему, яка програє війну, дедалі виразніше лихоманить.

Раніше зрадник Медведчук запропонував своєму куму Путіну "план Б" з поглинання України.

Ми також писали, що російський опозиціонер РФ назвав сценарій, за яким Путін позбудеться влади та життя.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини