4 лютого 2023, 21:56

Штурм на Донбасі провалився: втрати РФ за три місяці зросли на 100 тисяч осіб

РФ заплатила за провалений штурм Донбасу 100 тисячами загиблих і поранених солдатів.

Росія, не рахуючись із втратами, продовжує велику битву за Донбас. Вона вже призвела до загибелі та поранень щонайменше 100 тисяч окупантів.

Про це в ефірі YouTube-каналу "Популярная политика" розповів російський військовий експерт Юрій Федоров.

Згідно з відомостями розвідки США, за останні три місяці втрати ЗС РФ в Україні вбитими та пораненими зросли зі 100 тисяч до 200 тисяч.

"Спроби російської армії взяти штурмом низку міст на Донецькому фронті (насамперед Бахмут і Соледар) призвели до жахливих втрат. 100 тисяч людей за три місяці... потрібно вміти! Це свідчення того, що солдатів і молодших командирів просто женуть на лінію оборони, де їх знищують ЗСУ, найчастіше артилерійським вогнем. На цій війні, згідно зі статистикою, 97% поранень від осколків артилерійських снарядів", - розповів Федоров.

Він очікує, що це протистояння буде досить активним ще місяць.

"Донбас, точніше Донецьку область, яку, мабуть, Путін наказав будь-що-будь узяти на початок березня... У березні почнеться весняне бездоріжжя, за якого бойові дії на Донбасі буде вести практично неможливо. У дію вступить "генерал чорнозем". Протягом місяця будуть робитися відчайдушні дії російської армії. Вони хочуть узяти Бахмут, щоб підійти до Краматорська та Слов'янська... Є три ключові напрямки: з-під Донецька на північний захід, на Бахмут і Кремінна", - повідомив військовий експерт.

Раніше повідомлялося, що РФ не вміє вести сучасну війну: втрати бронетанкових військ РФ в Україні наближаються до 40%.

Ми також писали, що Z-канал злив плани Путіна щодо виходу з України, РФ потрібен перепочинок.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини