27 січня 2023, 13:13

Україна отримала повноцінний ударний кулак із танків: ухвалено рішення закінчити війну у 2023 році

Рішення Заходу про постачання Україні натовських танків свідчить про те, що Росію буде розгромлено на полі бою вже цього 2023 року.

Україна отримала повноцінний ударний кулак із танків: ухвалено рішення закінчити війну у 2023 році

Захід допомагає Україні створити ударний кулак для майбутнього весняного наступу. Київ найближчими місяцями отримає сотні танків НАТО, понад тисячу броньовиків і величезну кількість артилерії.

Ситуацію прокоментував у своєму відеоблозі в YouTube російський політик та історик Дмитро Чернишевський.

"Захід всерйоз зробив ставку на військовий розгром Російської Федерації. Це перше. Друге, що дуже важливо, як швидко все відбувається... У 2023 році поставлено завдання розгромити та викинути російську фашистську армію з українських земель. У 2023 році Україна візьме Севастополь і війна буде закінчена... А у Путіна і гроші закінчаться у 2023 році. Прийшов північний хутровий звір", - розповів Чернишевський.

Він уточнив, що того озброєння, яке НАТО пообіцяв українцям, вистачить на створення щонайменше одного повноцінного армійського корпусу з танковими та механізованими бригадами.

А у Росії тим часом, зазначив історик, формуються стрілецькі бригади, як за часів ВВВ, тобто Кремль уже планує кидати у бій чисту піхоту навіть без підтримки броні.

"Тренд Росії йде вниз за оснащенням армії, тренд України вгору. І точка перелому у війні не за горами. Якщо все це буде поставлено до березня, то після весняного бездоріжжя контрнаступ України не просто очікувано, а успіхом завершиться", - розповів Чернишевський.

Крапкою у російській агресії, з його слів, будуть поставки Україні натовської авіації. Наполегливі розмови про це вже йдуть.

"А у самій путінській Росії саме до кінця 23-го року восени стягнуться в єдиний вузол усі нитки кризи та буде такий клубок суперечностей, з якого під гнітом воєнного розгрому у Путіна буде вихід тільки один: куля у лоб або щурячої отрути вжити. А режим піде лісом", - констатував політик та історик.

Раніше Скабєєва у прямому ефірі панікувала через танки для України.

Ми також писали, що Польща анонсувала грандіозний танковий подарунок Україні на додаток до Leopard.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини