20 січня 2023, 20:42

"Клявся, що до кінця весни", – джерело розповіло, що Путін пообіцяв найближчому оточенню

В оточенні російського диктатора Путіна зростає напруга через можливу передачу влади наступнику, запевняють джерела.

"Клявся, що до кінця весни", – джерело розповіло, що Путін пообіцяв найближчому оточенню

Диктатор РФ Володимир Путін пообіцяв своєму оточенню почати трансфер для передачі влади наступнику. Через цю тему у Кремлі вкрай напружена обстановка.

Такими відомостями поділився у Telegram впливовий анонімний канал "Генерал СВР", який запевняє, що має джерела у вищих ешелонах влади РФ. Підтверджень цієї інформації немає.

За даними ресурсу, днями Путін нібито обговорював питання транзиту із силовим блоком, який украй незадоволений його зволіканням у цьому питанні.

"Невдоволення силових еліт викликане діями президента на підвищення ескалації на фронті та на затягування із запуском транзиту. Путін... намагається розрядити обстановку, роздаючи обіцянки. Цього разу, кажуть, (...) навіть мало не клявся", - написав Telegram-канал.

За його даними, обіцяв диктатор уже до кінця весни змінити уряд, призначивши прем'єр-міністром сина чинного директора ФСБ Дмитра Патрушева. Саме його нібито готують у наступники.

Повідомляється, що обіцяв Путін уже до кінця зими виступити з посланням до Федеральних зборів, де анонсує прийдешні гучні зміни.

Крім того, за даними "Генерал СВР", диктатор переконував, що зможе до цього терміну домогтися і перелому на фронті, змусивши Захід піти на його умови.

Ресурс зазначив, що у найближчому оточенні вельми недовірливо поставилися до обіцянок диктатора.

"Усі 5 осіб, які беруть участь у нараді, прекрасно знають можливості президента, точніше, їхню відсутність... Президенту дедалі складніше збалансувати систему, незадоволених дедалі більше", - констатував ресурс.

Раніше у РФ назвали ще одного персонажа, який може замінити Путіна, триває розкрутка.

Також Гіркін розповів, хто замінить Путіна на посаді президента РФ.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини